Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jak vrátit platbu, když zájemce dal tlačítko koupit hned po půl noci, kdy skončila rezervace už koupeného předmětu jiným zájemcem? Nikde nevidím jak zrušit obchod a uvolnit platbu zpět. Díky za rady
A proč? Předmět byl volný, koupil ho tedy ten, kdo měl zájem. Proč bys rušila obchod, když druhý kupující nestihl v rezervační době? To je celkem nefér.
Pokud předmět neodešleš, tak se platba za pár dní stornuje sama, ale ty budeš mít “černý puntík”. Ještě se můžeš obrátit na adminy.
@Janli On to zajemce klidne mohl koupit (zaplatit), ale zakladatelka zapomnela zmenit stav zbozi.
@pocker Nekde to je, ale prinejhorsim za urcitou domu zrusi Vinted obchod sam a Tobe da negativni hodnoceni.
@Janli první zajemce koupil po staru a já už mám prodané. Jen jsem zapomněla inzerat smazat a u věci skončila rezervace. Nechci mit zbytečně negativní hodnocení.
@pocker píše:
@Janli první zajemce koupil po staru a já už mám prodané. Jen jsem zapomněla inzerat smazat a u věci skončila rezervace. Nechci mit zbytečně negativní hodnocení.
Zákazník klikne na zadost vrátit peníze a aplikace jim je vrati…
@pocker píše:
To nebude zbytečně. To bude oprávněně.
Normálně napis zákazníci co se stalo a ona klikne na vracení peněz a vinted ji to vrati….