Vinted-jak vrátit platbu?

1793
26.10.22 05:31

Vinted-jak vrátit platbu?

Ahoj holky, jak vrátit platbu, když zájemce dal tlačítko koupit hned po půl noci, kdy skončila rezervace už koupeného předmětu jiným zájemcem? Nikde nevidím jak zrušit obchod a uvolnit platbu zpět. Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
26.10.22 05:43

A proč? Předmět byl volný, koupil ho tedy ten, kdo měl zájem. Proč bys rušila obchod, když druhý kupující nestihl v rezervační době? To je celkem nefér.
Pokud předmět neodešleš, tak se platba za pár dní stornuje sama, ale ty budeš mít “černý puntík”. Ještě se můžeš obrátit na adminy.

• Citovat
  • Upravit
30970
26.10.22 07:57

@Janli On to zajemce klidne mohl koupit (zaplatit), ale zakladatelka zapomnela zmenit stav zbozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30970
26.10.22 07:58

@pocker Nekde to je, ale prinejhorsim za urcitou domu zrusi Vinted obchod sam a Tobe da negativni hodnoceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
26.10.22 08:16

@Janli první zajemce koupil po staru a já už mám prodané. Jen jsem zapomněla inzerat smazat a u věci skončila rezervace. Nechci mit zbytečně negativní hodnocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
26.10.22 08:17
@pocker píše:
@Janli první zajemce koupil po staru a já už mám prodané. Jen jsem zapomněla inzerat smazat a u věci skončila rezervace. Nechci mit zbytečně negativní hodnocení.

Zákazník klikne na zadost vrátit peníze a aplikace jim je vrati…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
26.10.22 08:45
@pocker píše:

To nebude zbytečně. To bude oprávněně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
26.10.22 11:37

Napíši administrátorům, to bude nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
26.10.22 13:08

Normálně napis zákazníci co se stalo a ona klikne na vracení peněz a vinted ji to vrati….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová