Vinted tipy

578
21.9.22 10:11

Vinted tipy

Komu se dari dobre prodavat na vinted, date nejake tipy? Pomalu to tam rozjizdim.. vyplati se topovani nebo funkce zaostreno na satnik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3056
21.9.22 10:16

Záleží co je dobře prodávat a co prodáváš? :) Já tam prodávám věci po synovi a jde to. Neplatím si topování ani nic jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
21.9.22 10:22

Nevím, neprodávam, ale ráda kupují, jestli prodáváš věci ve velikosti S, a dětské 80-86-92, napiš do zprávy odkaz, mrknu. To stejné kdyby se tady našly i jiné uzivetelky, ráda prohlídnu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
21.9.22 10:28

Já kupuju tam, kde jsou pěkné fotky, pečlivý popis (např. popisky typu „tryko“ neberu, i kdyby to tričko bylo ze zlata), a ideálně více věcí stejné velikosti. Snažím se to tak taky dělat, prodalo se mi tak 80 % věcí co tam mám - s těma fotkama mám teda rezervy, nemám čas to načinčávat, ale dávám si záležet aby fotky byly ostré a bylo z nich dobře poznat v jakým stavu věc je. Další věc je, že prodávám hlavně věci typu Lindex, Next, malý český značky, a tak dále, to je vždycky pryč rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
21.9.22 10:34

Za mě je Vinted jediné místo, kde se dají věci fakt prodat…mám tam teď téměř 200 věcí, všechno možné…a každý týden posílám minimálně 1-2 balíčky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4897
21.9.22 10:42

Já na vinted nakupuju, tak napíšu pohled z téhle strany. Rozčiluje mě jejich rozdělení velikostí - podle Vinted by moje devítileté děti měly teď nosit vel. 128-134, což měly tak 2 roky zpět :lol: Takže kupuju jen věci, co mají v inzerátu uvedenou reálnou velikost, co je na štítku, případně rozměry (délka kalhot je stěžejní, víc mě tolik nezajímá). Dobré (nerozmazané) fotky jsou základ, čím lepší popis tím lépe (popisek „pěkné“ je absolutně nicneříkající a mě nebaví se zvlášť soukromě dotazovat na podrobnosti). Jo a kupuju jen kvalitnější značky, kde mám jakous takous záruku, že se to oblečení po dvou vypráních nerozpadne. Když chci něco z Pepca, Kiku, tak to raději koupím nové, bazarové se tam podle mě vůbec nevyplatí dávat.
Občas tam najdu i něco pro sebe, ale zcela upřímně to jen věci v top stavu za dobré peníze. Třeba jsem tam takhle koupila už několikery plesové šaty, bundy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
21.9.22 10:45

Nakupuji dost, i prodávám a netopuju, ale jako záleží. Když něco chci fakt prodat, co je kvalitní, tak si zaplatím tipování a většinou prodám hned. Prodávám starým způsobem a žádný problém, to stejné s koupí (starý způsob).

• Citovat
  • Upravit
4897
21.9.22 10:48

Jo a ještě doplním, že u ověřených prodejců, co mají pozitivní hodnocení, nakupuji raději po staru, ne přes tlačítko „koupit“. Ta provize pro Vinted mě moc neba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
21.9.22 11:42
@vedma007 píše:
Já na vinted nakupuju, tak napíšu pohled z téhle strany. Rozčiluje mě jejich rozdělení velikostí - podle Vinted by moje devítileté děti měly teď nosit vel. 128-134, což měly tak 2 roky zpět :lol: Takže kupuju jen věci, co mají v inzerátu uvedenou reálnou velikost, co je na štítku, případně rozměry (délka kalhot je stěžejní, víc mě tolik nezajímá). Dobré (nerozmazané) fotky jsou základ, čím lepší popis tím lépe (popisek „pěkné“ je absolutně nicneříkající a mě nebaví se zvlášť soukromě dotazovat na podrobnosti). Jo a kupuju jen kvalitnější značky, kde mám jakous takous záruku, že se to oblečení po dvou vypráních nerozpadne. Když chci něco z Pepca, Kiku, tak to raději koupím nové, bazarové se tam podle mě vůbec nevyplatí dávat.
Občas tam najdu i něco pro sebe, ale zcela upřímně to jen věci v top stavu za dobré peníze. Třeba jsem tam takhle koupila už několikery plesové šaty, bundy…

Jo ty velikosti mě dojímají i moje nitěnka co má teď ve téměř 4 letech 104 cm má 110 a to je podle nich 5 leté dítě :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7228
21.9.22 16:06

@vedma007 já jedu podle velikostí, na věk nekoukám, ale to ani v obchodě, protože moje 10 let holka má vel. 158 a sedmiletý syn 134, 4 letá slečna 122, takže u nás doma to je úplně jiné věkové rozpětí, ale pravda na vinted to je asi o rok jinak :-)

já teda kromě prodeje občas i nakoupím, dceři jsem tam koupila oblečení na sport, jako nové za zlomek ceny…a pokukuju po kabelkách, ale ještě jsem neměla odvahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
21.9.22 16:10

@vedma007 ale zase můžeš ušetřit na poštovném :-)

já naopak radši prodávám přes tlačítko, mám zásilkovnu u domu, i dpd je kousek a po staru to většinou chtějí přes poštu, a tahat se s věcí za 20 korun na poštu se mi úplně nechce…ale jako když na tom trvají, tak prodávám i tak, jen to trvá déle, než to odešlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.9.22 16:28

Primárně nakupuji protože jsem líná prodávat a nafotit věci, ale oblečeně pro děti se vyplatí nakoupit a našla jsem si už i na sebe. Co už nenosím později daruji nebo posunu někomu. Vždy mě ale zaujme hezká fotka a hodnocení uživatele. No a nakonec jestli se mi vůbec odzdraví když mu napíšu. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.23 13:28

Dobrý den, nejde mě prodavat na Slovensko, nevíte jak mohu postupovat, aby to šlo

Děkuji za pomoct Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová