Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, no nevím jak vy ale psychická bolest je pro mě ze všech nejhorší. Chtěla jsem se zeptat jestli někdo neví co znamená když se mi zda o někom koho miluji ale ten člověk v tom snu mi psychicky ublíží?
Dnes večer to bylo poprvé co se mi takový sen zdál, probudila jsem se slzami v očích, byla to hrozná bolest. Jen bych chtěla vědět co to znamená, nikde jsem na to nedokázala na internetu najít odpověď tak doufám ze mi tady pomůžete někdo ![]()
Nevím jestli se tomu nějak říká. Prostě jsi měla živý sen s obsahem, který tě potrápil. To se stává. Mně se to taky stává. ![]()
Dohledáváš si výklad každého snu? Jestli ne, tak to neřeš. Za mě prostě „blbý sen“, to se někdy stává a reálný život to nemusí nijak ovlivňovat.
Tak sny se odvíjejí od psychického stavu. Pokud máte nějaké neuzavřené záležitosti, či starosti, tak se to přenese i do snu. Někdy sny probudí i podvědomí a otevírají i uzavřené schránky. No a pokud je člověk šťastný a v pohodě, pak i ty sny jsou dost komediální.
Stane se
taky jsem dnes mela fakt hnusny sen, probudila se slzami v ocich a nejakou dobu mi trvalo se probrat a uvedomit si, ze to byl fakt sen…neprikladam tomu zadnou vahu sen, je sen