Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Unreachable píše:
Myslím, že je to normální, protože děložní čípek, ze kterýho ta krev jde, je jakoby skloněnej k zadní stěně pochvy (aspoň u mě), takže krev pak stéká spíš na jednu stranu tamponu.
Buď v klidu.
díky ![]()
@Hanka1 no hani, právě proto, kort když vidím, že nejsi jediná.
Zakladatelka fakt nejsem, nemám čas na to prohlížet si tampony
a to nemyslím ironicky, prostě na to fakt nemám čas, navíc jsem teĎ těhotná což by asi k tématu nesedělo..jen prostě mě tady na emiminu mrzít fakt, že i když pro Vás je možná nějaká otázka stupidní tak pro jiné ne. Já říkám chovej se k klidem tak jak chceš aby se oni chovali k tobě..chce někdo radu, tak mu ji poskytnu v pohodě a né s ironickou poznámkou, jelikož až já příště budu potřebovat asi by se mi takové reakce také nelíbily. To je celé, slečna nebo paní se hold vylekala, tak se zeptala lepší že se zeptala tady, vem si že by se fakt zeptala toho doktora ![]()
Ahoj. vidím, že se tu bavíte o intimních problémech. Taky jeden mám, zajímaly by mě vaše zkušenosti. Máte někdo zvětšené stydké pysky? Mylím jako fakt víc, než je normální? Třeba po porodu? Dá se s tím vůbec něco dělat? ![]()
Andy dá, určitě, bud chir. zákrok a nebo je ted nějaká novinka, omlazení intimních partií a to by mělo i zmenšit stydké pysky pomocí nějakého přístroje, bezbolestně. Zrovna nedávno jsem se o tom bavila s kamarádkou.
Co?? A o co konkrétně jde prosím? Budu ráda za jaké koli bližší info.
díky
Díky moc, to je docela zajímavé, pomocí přístroje. Každopádně děkuji, zkusím si o tom zjistit víc, případně si tam zavolat.
Jo jo není zač. Tak pak napiš, jestli tam jdeš nebo jak ti to dopadne.
Myslím, že je to normální, protože děložní čípek, ze kterýho ta krev jde, je jakoby skloněnej k zadní stěně pochvy (aspoň u mě
), takže krev pak stéká spíš na jednu stranu tamponu.
Buď v klidu.