V.I.P. (velmi intimní problém)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
radora
9.10.13 20:21

Nemám od toho nic…dal jsem mu peníze na ruku 5000…kč nemám ani potvrzení o platbě :,(

• Citovat
  • Upravit
radora
9.10.13 20:23

Co o tom víš??? Diskuze jsou zmatené. Měla jsem nehormonální tělísko. Mirenu jsem volila pro silný cyklus a PMS…otravoval život mě i mojí rodině. Je mi 40 mám tři děti…chci mít klid.

• Citovat
  • Upravit
700
9.10.13 21:25

Diskuze jsou opravdu zmatene, tak bez k lekari. je to tedy pri nejmensim divne, zes od toho nic nedostala… :think: Ja ne, ale kamarádka podepisovala smlouvu o tom a tam mela vse napsane i reklamaci. pokud ti to tedy dela problém, tak jdi k doktorovi a pokud ti to bude muset vytahnout, musí ti vrátit peníze. U te kamarádky to bylo myslim, ze pokud ji to zacne delat do roka problémy, peníze ji budou vraceny, ale malem se nedočkala, pac doktori mají cas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.13 11:31

Problém s MS

Chtěla bych se s vámi poradit..samozřejmě vím, že je lepší vždy rovnou zajít k lékaři, ale nerada bych nějak zbytečně panikařila..
Problém mám takový, že během menstuace používám tampony - v tomto ohledu žádný problém, nicméně už nějakou dobu pozoruji, že tampon je od menstruace jen z jedné strany..pokaždé jen z té jedné. Začala jsem nad tím přemýšlet nějak víc a napadají mně věci jako jestli nemůžu mít něco s vaječníkem a zda jsem v pořádku.. Chci se tedy zeptat, jestli tohle také někdo pozorujete, nebo zda mám radši začít nějak řešit s DR.?
Předem děkuji

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
5.11.13 11:34
@Anonymní píše:
Chtěla bych se s vámi poradit..samozřejmě vím, že je lepší vždy rovnou zajít k lékaři, ale nerada bych nějak zbytečně panikařila..
Problém mám takový, že během menstuace používám tampony - v tomto ohledu žádný problém, nicméně už nějakou dobu pozoruji, že tampon je od menstruace jen z jedné strany..pokaždé jen z té jedné. Začala jsem nad tím přemýšlet nějak víc a napadají mně věci jako jestli nemůžu mít něco s vaječníkem a zda jsem v pořádku.. Chci se tedy zeptat, jestli tohle také někdo pozorujete, nebo zda mám radši začít nějak řešit s DR.?
Předem děkuji

to je snad naprosto normalni ne? 8o
Aspon mne na tom nic divneho teda neprijde… :zed:

• Citovat
  • Upravit
72725
5.11.13 11:35
@Anonymní píše:
Předem děkuji

co je na tom divného? však tam, kde máš čípek, tak odtama se to vsakuje, tzn jen z jedné strany.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
5.11.13 11:44

Je to normální.

• Citovat
  • Upravit
18223
5.11.13 11:44

Ať už nahoře, nebo vlevo, je to jedno. Vaječník na tohle nemá vliv. Možná směr čípku, je třeba nakloněný :palec: Tohle vubec neřeš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
5.11.13 11:48
@Anonymní píše:
Předem děkuji

Tak tohle fakt není problém, asi to tak máme všechny - tedy my, které používámě tampony. Neboj, určitě jsi anatomicky naprosto v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
5.11.13 12:01

Používej kalíšek a nebudeš to muset řešit ;) A ano je to normální. Sama vím, že mám čípek nakloněný k jedné straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
5.11.13 12:02
@Anonymní píše:
Předem děkuji

Kup si vložky :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.13 12:14

Boha jeho hlavne ne vlozky :D

• Citovat
  • Upravit
164
5.11.13 13:11

@Hanka1 každý neví, že je to normální..tak se jen zeptala o požádala o radu..někdy nechápu zdejší odpovědi, člověk se na něco zeptá a jiní z něj ještě udělají tupce, že se vůbec ptal..ach jo :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
5.11.13 14:11
@nela232 píše:
@Hanka1 každý neví, že je to normální..tak se jen zeptala o požádala o radu..někdy nechápu zdejší odpovědi, člověk se na něco zeptá a jiní z něj ještě udělají tupce, že se vůbec ptal..ach jo :zed: :zed:

no tak kdyz si prectes reakce, tak vidis ze nejsem jedina nebo jsi ty ta potrefena anonymni zakladatelka? ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.13 15:13

No nic..zlý jazykové jsou všude, ale že se do mě opřete i tady..
Nejsem malý dítě, nějaký vaše kritiky a odpovědi typu, že jsem vlastně úplně blbá a že je to normální mě nezajímaj..dělala jsem si z toho hlavu, a tak jsem se jen chtěla poradit…alespoň poučení pro příště..

Je opravdu zajímavý, jak když člověk potřebuje, tak tu najde spřízněnou duši, ale zároveň i opak..ale lidi si holt občas asi potřebují vybít špatnou náladu..Nejsem typ člověka, který by s každým problémem běžel k doktorovi nebo se ptal na netu, jestli je to normální a kdesi cosi..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa