Viróza 8. den, co to může být?

Anonymní
16.10.25 12:23

Viroza 8.den

Mam po dlouhe dobe virozu, dnes uz 8.den, zacalo to palenim v krku, bez teplot, rymou, kaslem, covid to neni, dnes uz nekaslu, skoro nesmrkam a presto se necitim dobre, co to ted radi za moribundus?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2703
16.10.25 12:26

To neni jen ted, posledni roky mi prijdou víry agresivnější. Asi jsou resistentnejsi a různe namichane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
16.10.25 13:07

Holka, jedu už 14 dní a zítra jdu k lékařce, ať mi vezme aspoň krevní obraz a crp, protože jsem K. O.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27677
16.10.25 13:12

Manžel už to má měsíc já po třech nedělích dostala atb no ale ani s nimi se to nelepší je to fakt hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5706
16.10.25 13:19

Aspoň nemáš teplotu. Syn dneska po týdnu horeček 39-40 dostal antibiotika. :( Je to nějaká viróza..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
16.10.25 13:35
@ka2ka píše: Více

Ježkovy voči, nestraš….. Já se k těm antibiotikům upínám jak ke spáse boží….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85370
16.10.25 14:12
@Anonymní píše: Více

To jsem mela v srpnu, mezitim asi chripku a ted zase infekt, zahleneni. Radi vsechno mozne, ja to chytam od deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27677
16.10.25 14:13
@Janli píše: Více

no mám je 7 dní a jako nic moc asi znova mudr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11825
16.10.25 17:08

Taky se v tom placame…před měsícem jsem měla přes víkend horečky, rýma, bolest v krku, týden mi bylo nic moc. Mladší dítě taky, horeckovalo. Kdyz jsme se z toho po týdnu vyhrabali tak začal manžel. Týden jsme byli vpohode a pak zrovna ten den co jsem nastoupila do práce jsem odpoledne začala kašlat, kýchat…mladší dítě se přidalo…týden byl teda doma, starší dítě vpohode…opět po týdnu se mě a mladšímu fitku udělalo líp a začali krchlat manžel a starší… :lol: masakr…a to jsem si pochvaloval jak koní když starší nastoupila do školky vůbec nenarodila takže to bude dobrý…naštěstí děláme s chlapem oba na směny a máme je psané tak že vždycky je jeden z nás doma, takže se nemusím bát že bych kvůli dětem byla hned na OCR…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí