Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Janča6 zhruba měsíc ale přiznám se že jsem tak vytizená že na sebe zapomínám a nějaký den jsem si ji i zapomněla mezitím vzít
@Anonymní píše: Více
No tak to se nediv. Ono to špinění může být i několik měsíců, i když ji bereš poctivě. Než si tělo zvykne.
A proč ji vlastně bereš? Proti otěhotnění? Nebo tím řešíš nepravidelný cyklus?
Jo a mně stačilo ke špinění i půldenní zpoždění, když jsem kdysi neplánovaně skončila na hospitalizaci a trvalo, než mi partner přivezl věci. A to jsem u té HA neměla žádné špinění mimo “menstruaci”.
Nesmíš zapomínat, nicméně může to být normální, nebo ti taky nemusí sednout, jeste vydrž. Ja takhle spinila a krvacela několik měsíců a pak sem ji musela vysadit. Nesedlo to a mela sem pak rozhozene hormony dalsi rok ![]()
Ber ji pravidelně a co diskuse pamatuji, tak jsem první měsíc špinila v kuse.
@Anonymní píše: VíceŘešit nepravidelný cyklus antikoncepcí, je cesta do pekel. Bohužel je to pro lékaře nejjednodušší, ale je to jako bys místo hašení požáru v kuchyni jen zavřela dveře, abys to neviděla. Najdi si jiného lékaře a začni nepravidelnost cyklu opravdu řešit.
Já vždycky po nasazení antikoncepce spinila i krvacela mimo cyklus i hodně třeba 2 měsíce než se to ustálilo.
Hlavně pokud to nebudeš beat správně, nebudeš chráněna a je to zbytečne..
Já mám teď ms jak hodinky na den, na hodinu..
Je mi 27 let, nemám děti a nikdy jsem nebyla ani těhotná
Odjakživa mám problém s menstruací někdy je až moc dlouho a někdy dlouho není..
Mám poprvé v životě antikoncepci
Měla jsem menstruaci zhruba 9 dní, pak jsem měla asi 12 dní klid, a po 12 dnech mám 2 týdny něco mezi splněním a slabou menstruaci..
Nechci opět doktora otravovat.. co jsem četla tak je to prý normální kvůli antikoncepci ale i přes to bych byla ráda kdyby zkušenější mi řekli svůj pohled..
Po jaké době to „spineni“ už mám řešit kdyby neprestalo?
Není to opravdu moc, spíše jen na toaletaku po curani.. Moc dekuju dopredu za ochotu a trpelivost..jsem v tomhle nová..