Bolest na prsu při doteku, co s tím?

Anonymní
13.10.25 12:21

Bolest na prsu při doteku

Ahoj! Jen bych se chtěla zeptat, jestli někdo má zkušenosti s bolesti nad prsem (horní vnitřní dvorec myslim?) Přikládám obrázek. Je to vlastne v místech, kde začíná prsní tkáň, byla jsem u doktora a ten mi řekl, ze mam nateklé prsní žlázy a předepsal mi kapky Mastodynon, kdyby se to nezlepšilo po dobrání tak mě pošle na ucz. Prý mám být klidná. Je to bolest hlavně při tlaku na prso, ale občas mě bolí jen tak, možná jak už to mám ochmatané :D je to taková tupá bolest. Citlivé to mám i na té druhé straně, ale více to cítím na té pravé, chvilkami mam citlivou i bradavku. Těhotná nejsem, nekojím. Teď jsem v ovulaci a bolí mě to asi týden. Říkala jsem si, jestli to není od zad, ale tím si nejsem jista. Na sono prsou chodím jako samoplátce 1× za 2 roky naposledy v únoru 2024. Spise mě zajímá, jestli se s tím někdo už nesetkal? Přece jen, jak jde o prsa tak je člověk obezřetný a vnímá každé píchnutí. Asi se objednám sama jako samoplátce drive, ať mám klid. Na bolesti prsou trpím, sle nikdy ne v těhle oblastech. Moc dekuji za komentáře :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22903
13.10.25 12:35

Já měla dlouho divné pocity a bolení zase zespodu prsa, po asi 10 měsících jsem šla jako samoplatce na sono a bylo to od zad, vše naprosto v pořádku.
Objednací lhůty jsou velmi dlouhé, čekala jsem 4 měsíce a zkoušela volat všude možně. Každopádně pro ten klid to za to stálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
13.10.25 12:40

Já podle bolestí prsou poznám blížící se ovulaci, ale jestli je to zrovna u tebe v pořádku, to si netroufám říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí