PCOS a výpadky paměti, brain fog. Máte taky někdo?

Anonymní
11.10.25 16:28

PCOS a výpadky paměti, brain fog

Ahoj,
Chtěla jsem se zeptat, zda tu některá nemáte zkušenosti s výpadky paměti nebo mozkovou mlhou při PCOS. Na českých webech toho moc nepíšou, v angličtině jsem pár článků našla, ale nikde nepíšou, jak se to řeší. Můj gynekolog se s,,brain fog" pri PCOS prý jeste nesetkal, ale mě to poslední měsíce opravdu trápí. Občas i úplně zapomenu, co jsem dělala včera, někdy co jsem dělala pred pár minutama. Muž říká, že toho mám jen hodně a že se to stává, že by to neřešil. Myslíte, že bych měla jít na nějaké vyšetření? Upřímně kvůli tomu občas dělám chyby v práci a je to docela stresující, vše musím pořád kontrolovat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.10.25 16:57

Ja bych si s tim někam zašla. Určitě to neni normální. :nevim: Je možné, že je to ze stresu, ale vyloučila bych něco závažnějšího. Me se toto stávalo, po pár měsících jsem šla třeba na procházku a najednou jsem zapomněla kam jdu, kdo jsem. Trvalo to jen chviličku, ale vyděsilo mě to. Někdy jsem se bavila s kamarádkou a najednou zase jsem zapomněla a zůstala, jak opařená. Vzpomínání bylo asi jako když se vzbudíš ráno a přemýšlíš, co je za den a co máš na práci. Šla jsem na neurologii a zjistili mi slabou epilepsii. S léky se to vyřešilo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.25 22:11

Tal to mě nikdy nenapadlo. Něco někam dám a o pár vteřin později to hledám, protože to není tam, kam jsem to určitě položila. 2 věci na nákup a vrátil se s jednou. A o tomhle někam jdu a zapomenu, co jsem chtěla, tak je běžná věc a už to tolik neřeším. Když se jí něco takového stane, tak si začnu přehrávat zpětně, co jsem dělala a kde vedly moje kroky.
Dávala jsem to vždy za vinu těhotenství (tam se to začalo zhoršovat) a těm několika rokům na RD.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex