Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky mam na vas prosbu, od patku mam dceru v horeckach ( 22 mesicu), v patek okolo 38, sobota 39,5, nedele 37.. dnes opet rano nad 38. Sla jsem k lekarce- poslechla, do krku koukala, CRP 5… takze viroza. Ted se mala probudila a ma opet pres 39… jen ma trochu rymu jinak k tomu nic.. a ja zacinam plasit, je to nase prvni ryma a horecky.. kdy by se to melo zhoupnout? Je normalni ze zas teplota vystrelila? Moc dekuji!
Synovi trvala minula viroza snad 10 dnu, dle dr. je to normalni
Ano, je to normální, vnučky obě měly horečky 38-39 plných osm dnů. CRP 7 a k tomu kašel, rýmu ne.
Ano, je to normální. Dcera měla teď taky dva dny horečku, maličko rýmu, jinak nic. Za pár dní jí vyskočila vyrážka. Dle dr reakce na nějakou virózu ![]()
Ano, teď lítá tenhle typ virózy, ke kterému patří vysoké horečky. Naše děti měly o Vánocích několik dní přes 40C. Dr. nám poradil střídat po třech hodinách Paralen s Nurofenem a to celkem pomohlo, pak už měly „jen“ 38C a postupně byly bez teploty
Tak dekuji, ja to chytla taky a jsem rozlozena na mikrocastice
uz jsem tak nejak doufala ze bude lepe, a zaroven se bojim, aby se to nejak nezvrtlo… prvni nemoc no
![]()
Nejspíš nemá běžnou virozu, ale chřipku. Té je teď všude plno.
Tak se ji ted pred koupanim vysypala vyrazka… na brisku a zadech… nevite zda by to mohla byt 6.nemoc?
@Xmichaelah píše:
Tak se ji ted pred koupanim vysypala vyrazka… na brisku a zadech… nevite zda by to mohla byt 6.nemoc?
Jo, je to 6ta nemoc
syn měl úplně to samé
@lampicka11 cekam na rano a tesim se!!! Pokud tomu totiz dobre rozumim, mel by byt s horeckami amen ze?? ![]()
@Xmichaelah píše:
@lampicka11 cekam na rano a tesim se!!! Pokud tomu totiz dobre rozumim, mel by byt s horeckami amen ze??
Ano. Jak jste na tom?
@lampicka11 je to ona, je jiz bez teplot..
nicmene dle dr jsem to chytla od ni a ja si teda vubec nepiskam… ![]()