Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jake mas instrukce od doktora?
Visanne u většiny žen krvácení zastaví až do dobrání léku
Můžete někdo napsat (stačí stručně nějak v bodech), co se dělo po vysazení Visanne před prvním IVF? Kolik cyklů tak trvá než je možné nasadit hormonální stimulaci? Vím, že u každé je to jiné, ale zajímaly by mě vaše zkušenosti.
Taky jestli se povedlo nebo nepovedlo… ![]()
(Dneska mám poslední pilulku Visanne, od zítřka čekám na MS a jsem nervózní z toho, co bude…).
Děkuji.
Zdravím, snažím se dohledat nějaké nové informace k první stimulaci po dobrani Visanne. Zda se začíná hned, nebo se čeká na MS? Děkuji
![]()
@Mik.Martina píše:
Zdravím, snažím se dohledat nějaké nové informace k první stimulaci po dobrani Visanne. Zda se začíná hned, nebo se čeká na MS? Děkuji![]()
Má se čekat na MS, mezitím jsem se objednala na CAR na hormonální profil. Pak jsem čekala a čekala… až jsem si po měsíci čekání udělala těhotenský test a byl pozitivní.
Otěhotněla jsem hned po vysazení a už máme 15měsíčního raráška.
Držím palce!
![]()
@mojetyna Tak to jste šťastná žena
. Ja mam právě hormonální profil jiz dávno udělaný, momentálně i genetiku a mam ted poslední kontrolní utz a tam by me měla doktorka sdělit zda po vysazení se ceka na ms, nebo se to bere jiz jako utlumení vaječníku, ktere se pred IVF dělá a tedy hned se začne stimulovat.
![]()
@Mik.Martina píše:
@mojetyna Tak to jste šťastná žena. Ja mam právě hormonální profil jiz dávno udělaný, momentálně i genetiku a mam ted poslední kontrolní utz a tam by me měla doktorka sdělit zda po vysazení se ceka na ms, nebo se to bere jiz jako utlumení vaječníku, ktere se pred IVF dělá a tedy hned se začne stimulovat.
![]()
Aha, mně tehdy řekli, ať počkám na MS no…
Ahoj holky, beru Visanne (endometrioza) a čeká mě ivf. Chtěla jsem se zeptat, zda můžu hned s prvním krvácením stimulovat nebo jestli se čeká až na druhé krvácení/MS?