Visanne a IVF

Anonymní
26.7.16 19:46

Visanne a ivf

Ahoj holky, beru Visanne (endometrioza) a čeká mě ivf. Chtěla jsem se zeptat, zda můžu hned s prvním krvácením stimulovat nebo jestli se čeká až na druhé krvácení/MS?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
673
26.7.16 21:24

Jake mas instrukce od doktora? :nevim: Visanne u většiny žen krvácení zastaví až do dobrání léku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.2.18 11:12

Můžete někdo napsat (stačí stručně nějak v bodech), co se dělo po vysazení Visanne před prvním IVF? Kolik cyklů tak trvá než je možné nasadit hormonální stimulaci? Vím, že u každé je to jiné, ale zajímaly by mě vaše zkušenosti.
Taky jestli se povedlo nebo nepovedlo… :)
(Dneska mám poslední pilulku Visanne, od zítřka čekám na MS a jsem nervózní z toho, co bude…).

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
9.3.20 12:57

Ivf a první stimulace

Zdravím, snažím se dohledat nějaké nové informace k první stimulaci po dobrani Visanne. Zda se začíná hned, nebo se čeká na MS? Děkuji :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.3.20 08:39
@Mik.Martina píše:
Zdravím, snažím se dohledat nějaké nové informace k první stimulaci po dobrani Visanne. Zda se začíná hned, nebo se čeká na MS? Děkuji :( :hug:

Má se čekat na MS, mezitím jsem se objednala na CAR na hormonální profil. Pak jsem čekala a čekala… až jsem si po měsíci čekání udělala těhotenský test a byl pozitivní. :) Otěhotněla jsem hned po vysazení a už máme 15měsíčního raráška. :srdce: Držím palce! :palec: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
10.3.20 08:42

@mojetyna Tak to jste šťastná žena :hug:. Ja mam právě hormonální profil jiz dávno udělaný, momentálně i genetiku a mam ted poslední kontrolní utz a tam by me měla doktorka sdělit zda po vysazení se ceka na ms, nebo se to bere jiz jako utlumení vaječníku, ktere se pred IVF dělá a tedy hned se začne stimulovat. :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.3.20 08:55
@Mik.Martina píše:
@mojetyna Tak to jste šťastná žena :hug:. Ja mam právě hormonální profil jiz dávno udělaný, momentálně i genetiku a mam ted poslední kontrolní utz a tam by me měla doktorka sdělit zda po vysazení se ceka na ms, nebo se to bere jiz jako utlumení vaječníku, ktere se pred IVF dělá a tedy hned se začne stimulovat. :nevim: :roll:

Aha, mně tehdy řekli, ať počkám na MS no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí