Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojda holky, vybíráme nový noťas, kámoš nám udělal nějaký výcuc, podle našich kritérií,tak teď máme malý seznam a musíme něco vybrat. Některé mají nainstalovaný Windows XP (to používáme teĎ) a některé mají Windows Vista. KDyž jsem se poptávali, tak nám někteřé Vistu doporučují, někteří nás zrazují. POraďte volit raději XP nebo Vistu? Díííík
když už musí být Windows, radím XP, na vistu si plno lidí stěžuje…
ALe pokud chcete být IN, řekněte WOW a berte vistu ![]()
http://www.bazhar.cz/…ista_lol.jpg
zkus kouknout sem , ale těžko říct, zda je to objektivní. Navíc to, jak dlouho vydrží, není jediný parametr, že? Koukni se i na ten první díl
Lesi, ty máš linux? My jedem na debianovi, ale musím říct, že bych to asi neměla odvahu doporučovat.
Ikdyž nějakou přátelskou distribuci ne úplnému kopytu bych možná riskla:)
Ale člověk musí počítat s tím, že s WIN programa a WIN hrama se těžko chytá. ALe zas jsou ty programy a hry pro linux zadara…
No jo, máme doma legálno
Manžel má firemní software, já ubuntu. Ale je fakt, že nehrajem…
L.
taky máme Linux a v pohodě, toho tučňáka prostě miluju ![]()
ale jinak rozhodně XP. Na Visty jsem slyšela jen nadávat…
ahoj,
rozhodne xp! vista se snazi byt natolik intuitivni, az je (dle meho…) totalne zmatena ![]()
placu po starych dobrych xp! ![]()
Jednoznačně XP. Vista je strašná ani po půl roce jsem si nezvykla a neustále nějaký problém. Asi se vrátíme k XP.
Manžel má vistu a pořád nadává, je to nějaké zmatené a pomalejší. Já mám XP a jsem spokojená.