Vítam nové maminky

• Otevřená skupina

Pro všechny poprvé budoucí maminky s termínem v lednu 2019. Je tolik věcí, které chceme prodiskutovat, ale v okolí nemáme nikoho s podobným tématem. Tak proč ne tady spolu. :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

36
29.5.18 16:25

Vítam nové maminky

:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4.6.18 07:35
:kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.18 07:31

Dobré ránko :mavam:, jsem na začátku 7tt, zítra jdu na další kontrolu, doufám že už bude vidět srdicko :srdce:. Kdy jste ho měly vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
5.6.18 13:44

Zdravím, dnes jsem 8+2 a mám za sebou druhý ultrazvuk, podle dr. odpovídá 8+4. Na prvním jsem byla 6+2 a srdíčko už bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.18 14:02

Ja budu zitra 6+3, tak se uvidi, zda uz bude. Pry muze byt klidne az v 8tt. A jak ti je? Ja ani nevim, ze jsem tehotna. Zatim. Kezby to tak vydrželo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
5.6.18 14:09

@k.pechacova Já si to užívám se vším všudy, je mi už tak od 5tt zle, zvracím tak 3 denně. Vůbec na nic nemám chuť takže mám problém cokoliv sníst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.18 15:41

@sakasi Jeee, chudino, tak to si fakt „uzivas“. Snad ti bude brzo lip! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
5.6.18 16:58

@k.pechacova to doufám, ikdyž při mém štěstí mě bude provázet do konce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.6.18 19:48

Já jsem nyní na začátku 9.tydne (8+2) a čekám první dítě. Tak mám velká očekávání a dost to prozivam:) V 8.tydnu jsem byla na UZ a bylo krasne vidět srdíčko. Busilo o stosest a vypadalo to jako když tleska :potlesk: Je mi občas trochu špatně, ale spis odpoledne. Ale nezvracim. To zvracení 3× denně teda musí být hodně nepříjemné. Ale četla jsem studii, kde ženy, kterým bylo špatně mají výrazně nižší pravděpodobnost potratů. Takže nezoufej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.6.18 19:50

Tajíte těhotenství?

Ještě by me zajímalo, jestli opravdu plánujete tajit těhotenství do velkého UZ ve 12. tydnu nebo jste to už řekli? My jsme to zatím řekli jen rodině, ale samozřejmě mám nutkání rict to kamarádkám. Akorát to reknu jedné a za chvíli to vědu všechny. A co když se pak náhodou něco stane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.18 21:37
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.18 21:39

Omlouvám se za ten potlesk, to byl omyl. My jsme to zatim rekli jen rodine, snazim se to tajit ale nevim jestli to vydrzim do 12tt :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.18 21:40

@xnovk24 to srdicko musi byt krasne. Jsem zvedava co zitra, jestli uz tam je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
6.6.18 11:40

@xnovk24 Jee, tak to jsme úplně stejně. ☺️ Taky se uklidňuju tím že aspoň vím že je všechno v pohodě a že se pevně drží, snad to do toho 4 měsíce přejde. Jinak u nás to ví zatím moje mamka, švagrová a brácha a v práci jsem to říct musela tam už to moc nezvládám. Teď v sobotu se bereme tak doufám že to vydržím a že to na mě nepoznají. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
6.6.18 11:41

@k.pechacova Tak jak jsi dopadla? Bylo vidět :srdce:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny