Vítam nové maminky

• Otevřená skupina

Pro všechny poprvé budoucí maminky s termínem v lednu 2019. Je tolik věcí, které chceme prodiskutovat, ale v okolí nemáme nikoho s podobným tématem. Tak proč ne tady spolu. :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
71
26.6.18 11:26

BRNO - leden 2019

Ahoj holky :) ja mam zatim termin stanoveny na 7.1.2019 :srdce: Neni tu nejaka prvorodicka z Brna s podobnym terminem? Hledam kamaradku se srejnymi radostmi a starostmi :) Je mi 28, bydlim v Krpoli a rada bych treba na spolecnou prochazku, kafco nebo cviceni :) :hug: Klidne dejte vedet do zpravy, nebo mne najdete na FB https://www.facebook.com/profile.php?

Krasny den! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
26.6.18 11:44

@1990Nena Ahojky, já jsem kousek od Brna, k doktorce dojíždím přímo do centra.. s termínem 20.1.2018 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
27.6.18 09:59

10+0

Tak jsem dnes byla na první kontrole, obdržela jsem kartičku a spoustu věcí :)) vše by mělo být v pořádku, vzali mi krev, prcek ma 3,42 cm, a zrovna sebou pěkně mrskal :)) co vy, jak jste na tom? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
27.6.18 10:49

@KateReed tyjo ty se mas! Ja jsem uz 13+1 v pondeli jdu na screening a karticku mi jeste nikdo nedal. Pry az v poradne nebo co :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
27.6.18 13:04

10+0

@1990Nena fakt? Mě ji nechteli dat na první kontrole v 7+6 prý až na velké s braním krve. Na té jsem byla dnes a donesla jsem si i haldu příruček;) na ultrazvuk jdu za 14 dnu. Ale podle mě už ji obdržíš na screeningu protože tam uz se píše váha, tlak, nemoci apod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
27.6.18 13:37

@KateReed to s tebou berou teda hopem :) no trosku me to desi zda je vse v poradku kdyz s tim tak otáleji :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
27.6.18 14:52

@1990Nena určitě je, screen se dělá od 9 do 14 týdne tuším :) je jen na doktorovi které datum zvolí ;) ty na druhou stranu budeš mít jistotu, že po prvním trimestru bude vše ok :) :palec: nebála bych se toho :) navíc mi taky přijde, že to mám nějak brzy, ale to je tím že za dva dny jedu do Chorvatska tak aby se to stihlo :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.18 10:12

Ahoj maminky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
31.7.18 13:35

Krasne odpoledne, jak ro davate v tech vedrech? Ja mam termin 22.1. a to teplo me nici kdyz nejsem nekde nalozena ve vode :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
31.7.18 17:46

@moncaHK já se potim jen když sedím je to peklo, termín mám 10.1 :) a nejhorší je tlak jak ho mám nízký tak se mi v tom vedru často zatmívá před očima a zalehaji usi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
31.7.18 18:21

@sakasi
Taky mam nizky tlak, pomaha ledova kavicka a koupila jsem si vodu ve spreji na oblicej a je to luxus :) porad lepsi nez aby prselo. :))) skoda ze clovek musi chodit do prace :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
31.7.18 19:44

@moncaHK ja už jsem naštěstí doma sice mi z toho už lehce hrabe, ale od 5tt mi bylo zle a zvracela jsem asi 5× denně.. zhubla jsem asi 6 kilo teď jsem v 17tt a už jen občas rano ale pořád nepribiram tak začínám mít i strach aby tomu prckovi něco nechybělo, tak už to snad prejde.. dělala jsem v obchodě a tam se to už nedalo jak fyzicky tak hlavně psychicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
24.8.18 22:25

Zdravim maminky tak my cekame prvniho kluka :-D ja chtela teda holku ale i tak jsem spokojena :-) zatim vsechna vysetreni v poradku a uprimne se uz tesim na zimu :-D termin mame 26.1.19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny