Trápit se tím, pomsta nebo ignorace

Anonymní
14.6.26 07:44

Trápit se tím, pomsta nebo ignorace

Ahoj. Seznámila jsem se nedávno s mužem přes seznamku. Bydlí kousek ode mě. Přijela jsem k němu a první noc jsem spala u něj a s ním posteli. K ničemu nedošlo, jen objímání, pusa. Druhá návštěva, v posteli byl nadržený, chtěl sex, prý : já tě miluji :lol: chtěl sex. No nebyl. Slíbili jsme si výlety atd. V týdnu dál na fb foto s jistou paní, že byl u ní. Psal mi dál, já mu napsala, jestli není zadaný. On že jsou kamarádi. No a minulý pátek jsem mu psala, jestli má čas. Prý že teď ne. No a druhý den plno fotek opět s tou paní. Pak psal, že se nemám zlobit, že se k ní vrátil. Vždyť psal, že jsou kamarádi, že :mrgreen: Tak já si řekla, že ho zablokují, ale neudělala jsem to. Na fb přibývají fotky, kde jsou spolu ve městě. Měla jsem nutkání napsat paní, ať se zeptá, koho měl před pár dny v posteli. Ale neudělala jsem to. Nejsem zamilovaná do něj, ale ano, ublížili mi to. A to proto, že paní je určitě starší, než já a myslím, že jsem i hezčí :mrgreen: :mrgreen:. Takže mi to poničilo ego? :think: o muže nouze nikdy nebyla… Poraďte, co byste udělaly na mém místě? Vím, že jsem asi jak puberťačka, nedávejte mi, ale budu ráda, za kloudné odpovědi. Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21941
14.6.26 07:54

Hodila bych to za hlavu a neřešila to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.6.26 07:55

Nic nedelej. Pokud mas vztek tak si jdi zasportovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9342
14.6.26 07:56

Neztrapňuj se, prostě jsi mu nedala tak si našel jinou :nevim: nešlo mu o lásku, ale o sex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
14.6.26 08:08
@izabe píše: Více

Ztrapnuje se on, ale taky pochybuju, že cokoliv uděláš, bude mít nějaký dopad. Ale možná ti uleví, žes k tomu řekla svoje a nemlčela v koutě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9342
14.6.26 08:33
@KKubula píše: Více

Tak on zakladatelce dal najevo o co mu jde (zvlášť pokud u něj hned na první schůzce spala byť bydlí kousek, tak asi očekával, že ten snadný sex bude) a pokud v té době s tou druhou ženou nebyl ve vztahu tak k čemu té ženě budou nějaké informace? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15287
14.6.26 08:34

Nedala jsi mu, tak si našel jinou, která mu dala. Hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
14.6.26 08:39

Nijak bych nereagovala a ve své hlavě si na něj dala doživotní stopku. Evidentně mu šlo o to najít poskytovatelku sexu a paní mu dala dřív než ty. Proto je teď zřejmě s ní, protože tam má zásun jistý. Lásku bych za tím (zatím) nehledala. Bohužel ženy leckdy chtějí nejdřív lásku, bezpečí a vztah, aby došlo na sex (nebavím se o jednorázovkách), ale muži to mají opačně. Chtějí sex a ten u nich možná vyvolá potřebu se vázat, mít vztah a milovat. Co s tím, toť věčná otázka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
14.6.26 08:50

Jo a ještě k tomu výrazu kamarádka. Čisté kamarádství mezi mužem a ženou, ke kterému by se nevázalo to, že v minulosti, současnost nebo budoucnosti jeden nebo druhý nebo oba s tím druhým chtěli, plánují nebo aktuálně mají sex, je pravděpodobné asi jako výhra ve sportce. Takže když muž o ženě řekne, že je to kamarádka, míní tím většinou, že s ní spal, spí, nebo měl či má období, že chtěl. Ano, pokud to období kdy chtěl, je už za ním, mohou být přátelé.
Sama jsem zažila za mlada období, kdy mě tehdejší přítel představoval jako kamarádku
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
14.6.26 08:59

@normalni zena aha, vidíš a já mám několik kamarádů a jsem si jistá že se mnou nikdy spát nechtěli, nespali ani spát nebudou. Známe se 20 let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
14.6.26 09:01

Já se divím, zakladatelko, že ti toto mohlo vůbec nějak ublížit. Od začátku to vypadá, že z toho nic vážného prostě nemohlo být a jeho chování se dalo očekávat. :nevim: Překvapilo by, kdyby to bylo jinak.

Radit nemůžu, já bych se seznamoval od začátku dost jiným stylem. :) Jo ale mohu říct, že bych se na nějaké další jednání kolem tohoto vykašlal.

Příspěvek upraven 14.06.26 v 09:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
14.6.26 09:03

@D. C. Já se zase divím, že šla spát k cizímu muži a divila se že chtěl sex. Mě by to teda nenapadlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9281
14.6.26 09:11

Tak on dal jasne najevo, o co mu jde (sex). To nedostal, tak šel dal. Ani netajil, že ma dalsi zenskou. Jo, kamarádku. Jemu asi vunec neslo o začátek nového vztahu. Anebo mozna jo, ale uvědomil si, ze ma porad rad tu starou..m těžko rict. Je teda blbost lezt chlapovi na první schůzce do postele, bud rada, ze nic nebylo, takhle se vlastne nic moc nestalo, neni treba nic řešit, proste začátek vztahu a nevyšlo to. Bez dal. Pomstu zahoď, je to blb, ale zjistila jsi to velmi brzo, vlastne jste spolu nic nestihli, takze se na to vykašli. A svoje ego nekde zahrab… prej jsem mladsi a hezčí…bez si zacvičit, nacpi se čokoládou a hod to za hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37133
14.6.26 09:12

Za dvou schůzek dělat takový haló :roll:
Nedělej nic. Příště nelez k chlapovi hned domu. Je to hodně laciný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9281
14.6.26 09:15

@normalni zena tohle je blbost. Taky mam kamarády, hned několik, nikdy jsme spolu nic neměli ani mit nebudeme. Vsichni mame rodiny nebo partnery, partnerky. S jedním kamarádem jsem dokonce i spala v jedne posteli, kdyz jsem ho navštívila v zahraničí na stáži. A světě div se, nic nebylo… byla jsem tou dobou uz s manželem, kamarad mel přítelkyni, vsichni o vsem věděli. Jsme fakt jen kamaradi. Ale mozna podle sebe soudím tebe, ze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí