Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky
jsem na zacatku 8.tydne a zajímalo by mě jaké berete vitamíny? Já kyselinu listovou 2× denně + ráno k tomu střídám vitamín B, železo nebo vitamín C… každý den něco jiného… jak to máte vy? Děkuji
@Luccka17 ahojky, ja mam vitaminy Jamieson prenatal+kyselina listova+omega 3
kyselinu beru kazdy den a ten zbytek stridam
Ja brala jakesi multaky…a pak jeste zelezo, mela jsem malo. Pokud beres jednotlive, rida bych jeste vitamin D
Máš výhodu, že vitamíny vůbec zvládáš. Hodně ženským je z nich zle, zvrací. Je jedno, jestli je polknou na prázdný žaludek, nebo mezi sousty jídla. Prostě to nejde…
Brala jsem jen kyselinu listovou (od firmy VitaHarmony, protože má složení bez barviv apod.). Jinak nic. Podle mého gynekologa prý kromě té kyseliny listové není nic potřeba. Až pak ke konci těhotenství železo. Důležitá je podle mě hlavně pestrá strava, hodně zeleniny, nejlépe bio, zakysané mléčné výrobky, ryby (aspoň sardinky z konzervy) atd.
Ja beru kyselinu listovou, femibion. Ale ja jsem po ivf, takze beru jeste estrofem a picham injekce do zadele. Gratuluju ![]()
@Safrik
A bereš prosím tu kyselinu jednou denně a k tomu ten Femibion taky jednou denně? Děkuji
@Luccka17 Ja mam kyselinu listovou na predpis a beru ji 1× denne a 1× denne femibion