Vitamíny

1403
16.3.06 09:07

Vitamíny

Ahoj holky,
chtela bych se zeptat pro mou kamaradku, ktera ma dvouleteho chlapecka. Chce mu davat nejake vitaminy, protoze odmita ovoce a zeleninu, tak koupila martanky a tam je napsano, ze az od 3 let. Nevite, jestli je to tam jen kvuli tomu, ze to jsou tablety a deti by se mohly udusit? Pripadne kdyz mu da pulku, tak by to melo byt ok?
A nevite nahodou, jake jsou doporucene denni davky jednotlivych vitaminu pro 2 lete dite?

Diky moc
Kacica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
139
16.3.06 09:27

Já bych se radši zeptala MUDr. nebo aspoň lékárníka - pro jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
16.3.06 09:31

Ahoj.
Nám bude brzy 1 rok a dáváme vitamíny v kapkách Multi-tabs 0-2 roky, jsou tam vit. A,C,D. Dáva se 1ml denně do tekuté stravy. Multi-tabs určitě dělají i vitamíny od 2 let. Nejlepší opravdu bude se zeptat v lékárně.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
16.3.06 09:43

my máme třináct měsíců. Taky jsem se ptala v lékárně. Rozhodla jsem se dávat vitamíny po zánětu středouší, aby byl více odolný a nedostával tak často rýmy. Nabídli mi taky buď Multitabs nebo Multisanostol. My jsme koupili ten Multi sanostol, je to sirup, přidávám ho do čaje( dá se pít i ze lžičky, ale malý má po antibiotikách odpor k lžičce). A je od 1 roku. Myslím, že nám opravdu pomáhá, od té doby jsme ještě rýmu neměli (ťuk, ťuk ,ťuk).Malý toho ovoce taky moc nesní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
16.3.06 10:02

Diky za odpoved, zkusim se jeste podivat na stranky primo toho vyrobce.
 Kacica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
16.3.06 10:32

Ahoj, tak my taky používáme multi-sanostol už od října a zatím se nám různá nachlazení úspěšně vyhýbaj.
 Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky