Vitamíny a otěhotnění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
171
1.3.12 19:26

ahoj,na podporu otěhotnění jsem brala kyselinu listovou od femibionu a řekla bych,že to pomohlo. A používalo to dost těhu okolo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.3.12 19:43

Mě Dr. doporučila jen kyselinu listovou… Pokud jíš aspoň trochu normálně (ovoce a zeleninu) :mrgreen: tak to prý stačí… Já si vitamíny koupila až na kojení, ale je fakt, že já byla těhotná přes léto a to je ten jídelníček přeci jenom jiný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
1.3.12 19:58

Mám Centrum Materna DHA a měď tam je - 100% doporučené denní dávky. Jedině pokud budeš chtít užívat, tak brát třeba obden a střídat s tou kyselinou listovou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
16.5.12 16:06

Snazim se otehotnet. Dnes mi lekar predepsal kyselinu listovou a magnezium. Nevite kvuli cemu se bere magnezium jeste pred otehotnenim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.14 07:33

Ahojky, chtěla bych se zeptat, zda-li některá z vás, nemá hodně dobrou zkušenost s nějakými vitamíny pro otěhotnění. Snažíme se už přes půl roku a pořád nic.. :-( Brala jsem i calibrum baby plan, ale bohužel nic.. :-( Všichni akorát říkají nemyslet na to, ale copak to jde, když bychom si už miminko přáli?.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.17 10:41
@Mikina píše:
CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT, JAKÉ VITAMÍNY JSTE UŽÍVALY, KDYŽ JSTE CHTELY OTĚHOTNĚT, NEBO JAKÉ JSOU DOBRÉ NA PODPORU OTĚHOTNĚNÍ.DÍKY.

A k zakladatelčině dotazu přidám ještě otázku, jaké vitamíny seženu tak do 500,– a kolik tablet se denně užívá? Jsem na začátku těhu a jen ležim, je mi blbě, nechce se mi to zdlouhavě hledat na netu, tak předem děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
25.4.17 10:46
@Anonymní píše:
A k zakladatelčině dotazu přidám ještě otázku, jaké vitamíny seženu tak do 500,– a kolik tablet se denně užívá? Jsem na začátku těhu a jen ležim, je mi blbě, nechce se mi to zdlouhavě hledat na netu, tak předem děkuji.

Ahoj, tak třeba já užívala Ogestan, se kterým jsem byla moc spokojená. Měla jsem ho od plánování miminka až do konce kojení.
Stojí okolo 400,–ale záleží, kde kupuješ, třeba na netu je i levnější a mívají slevové akce. V lékárně ho nemívají, tam ti ho spíš sami objednají.
Pokud jde o užívání, tak stačila jedna kapsle denně ráno a bylo to akorád. Pokud je ti ale hodně zle a zvracíš, tak bych s tím raději chvíli počkala, protože tu tabletu v sobě asi stejně neudržíš. Hodně sil :hug:

• Citovat
  • Upravit
14
25.4.17 10:48

Já užívala GS Mamavit, stojí na 110 dní cca 360 Kč, ale teď jsou na něj například u O2 slevy na gsklub.cz, ale někomu je po něm špatně ;) dále femibion (cca 300 - 400 Kč na měsíc), Jamieson prenatal (400 Kč na dva měsíce). Většinou se užívá jedna tableta po jídle. Důležitá je však zejména kyselina listová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí