Vitamíny a otěhotnění

1461
13.4.05 17:13

VITAMÍNY A OTĚHOTNĚNÍ

CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT, JAKÉ VITAMÍNY JSTE UŽÍVALY, KDYŽ JSTE CHTELY OTĚHOTNĚT, NEBO JAKÉ JSOU DOBRÉ NA PODPORU OTĚHOTNĚNÍ.

DÍKY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
750
13.4.05 19:00

Ahojky,
já už jsem se v tom nepřeberném množství vitamínů na trhu přestala orientovat, je jich fakt spousta a dala jsem na radu mého dr. a koupila si Femibion cca 450,– Kč na 5 měsíců. Zatím užívám měsíc a snažit se chceme začít tak od června.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
13.4.05 19:47

Ahojky,předtím než jsem v únoru otěhotněla jsem brala tak různě - vit.E, zinek,kys.listovou, hořčík.Po potratu v březnu jsem na:,–(ila Calibrum baby plan na doporučení v lékárně plus kys.listovou a ještě beru Sarapis(což je spíše proti PMS a podporuje správnou ovulaci), beru to teprve krátce, tak uvidím.
 Pap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.4.05 20:30

Sarapis podporuje správnou ovulaci ???

To jsem nevěděla, hned si ho zítra koupím. A uvidím.

Jinak zatím všem moc díky.

MIKINA

• Citovat
  • Upravit
1311
13.4.05 21:05

Sarapis se prý používá při nehormonální léčbě neplodnosti, dokonce jsem četla článek, kde díky němu otěhotněla paní, která se léčila 4 roky na neplodnost a nepřítomnost ovulace- u ní nezabrala žádná hormonální léčba, díky Sarapisu do měsíce otěhotněla. Samozřejmě, že to nemusí platit u každého. Jde o produkt s mateří kašičkou, a proto by ho neměli užívat lidé alergičtí na mateří kašičku. Stojí 450 Kč/po 60 tobolkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jankaa
14.4.05 10:17

Ahoj Pralinko,
také bych se chtěla zeptat na Sarapis. Kolik tabletek bereš za den? Já ho beru první měsíc a beru to 2× denně 1 tabletku. Někde jsem ale četla, že ta dávka snad má být větší 8O .
Díky moc za odpověď a hezký den :wink: , Jankaa

• Citovat
  • Upravit
2263
20.4.05 23:43

Ahoj Mikino!
Já zatím beru jen kyselinu listovou, ještě budu brát Baby plan, holky od Zebřulek mi ho doporučili. Taky jsem četla, že je dobrá bylina MACA. Nevím, jestli mi to pomůže, protože musíme podstoupit 2. IVF! Ale chci proto udělat vše! Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
21.4.05 08:02

Ja a vitaminy… Ja som brala kyselinu listovu. Nechcem strasit, ale za pol roka som z toho pribrala 10 kg!!! Zacalo to prvy- druhy mesiac 2 kg a potom sa to nedalo zastavit, az som na e-mimine nasla diskusiu o vitaminoch, ktore zvysuju chut do jedla. Tak som to vy:,–(ila a vaha ide dole.

Stale plati, ze chceme babo na 1. mieste, ale s tymi kilami sa vobec necitim dobre psychicky… A predsa sa potrebujeme citit fajn!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.4.05 08:15

Ahoj holky
I ja se pridam se svymi zkusenostmi.Pred otehotnenim by se vitaminy brat urcite mely,je to prevence vyvojovych vad,ale jake kdyz je jich na trhu takova spousta a kdy je zacit uzivat?Jednou uz jsem byla tehotna byla ,vitaminy jsem zacala brat az v tehotenstvi.Bohuzel to nedopadlo a ja jsem v unoru potratila.Proto chci pro sve dalsi tehotenstvi udelat co nejvice i za cenu ze priberu nejake to kilo.Chci mit prece zdrave detatko.
Navic uzivam koren MACA ,ktery mi byl doporucen a ma uz na konte mnoho spokojenych rodicu.I Vam vsem ho doporucuji jestli mate problemy s otehotnenim.
Pozdravuju vsechny snazilky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
21.4.05 09:07

:P Holky jak si tady tak ctu tak by me zajimalo co to ten koren MACA vlastne je????Jak se uziva a kde se da koupit??je to na podporu plodnosti?? 8O jinak taky uzivam kyselinu listovou a tehu vitaminy.dekuji za veskere rady ke korenu MACA.Kaila :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.4.05 09:41

Ahoj holky,
taky jsem si koupila Sarapis, sice mám ovulaci ,beru Clostilbegyt, ale i tak se nedaří. Snad Sarapis pomůže a ovulace bude kvalitnější.
Teď užívám 3. - 7. DC ten Clost. a pak začnu teprve brát Sarapis, aby se to nějak navzájem nerušilo.
Jak to užíváte, 2×1 tabletku ráno a večer jak píšou v letáku?
Jinak kys.list. mám taky, ale beru ji až v druhé půlce cyklu, přítel má zinek, vit.C a E. A já ještě piju kontryhelový čaj.
 Daria

• Citovat
  • Upravit
lulu21
18.9.11 22:55

Ahojky,ráda bych vám také pověděla svůj problém už sem toho zkusila zpoustu a začínám být v takovém zoufalem rozpoložení a vím že to není dobře :-( je mi 21 let před dvěma lety sem měla mimoděložní těhotenství které lékaři odhalyli dost pozdě takže jsem skončila bez vejcovodu,od té doby se mi dělají cisty které se nemění a jen rostou,už rok se snažím o miminko a vzledem k mému věku už sem z toho opravdu nervozní,prosím o radu a děkuji

• Citovat
  • Upravit
86
20.9.11 16:05

AHojky,já beru Sarapis mensis,mám nepravidelnou menstruaci, před dvěma lety jsme měla zamlklé těhotenství, pak jsem se rok a půl léčila z obrny lícního nervu a teď se nám nedaří otěhotnět.Po Sarapisu se mi měsíčky dostavily ale teď po druhé jsem měla mít měsíčky 2.srpna a dostavily se včera.Naposledy jsem to dostala právě 7.července po měsíci užívání Sarapisu.Ale pak už ne.Musela jsem k doktoru,udělal mi ultrazvuk,a dostala jsem injekci agulutin na vyvolání a předepsal mi hormony Proveru 5mg od 17.dne cyklu dvakrát denně jednu po dobu 10 dnů.Prý se mi tím srvoná menstruace a zlepší se ovulace.Sestřenice ji brala když se snažila o mimi a po dvou měsícíhc užívání otěhotněla.Já do potratu nikdy problémy s měsíčky neměla.Moc se trápím,už by sme si miminko moc přáli s manželem.Jo a Sarapis mensis obsahuje denní dávku kyseliny listové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
1.3.12 19:05

Ahoj holky,
neporadíte prosím dobré vitamíny, kde není měď nebo jí je tam jen minimum (rozhodně ne 2násobek denní dávky jako v GS Mamavitu)? Měla jsem nějaké problémy a na biopsii jater mi vyšla o pár desítek jednotek překročená hraniční hodnota, takže její další příjem je opravdu nežádoucí. V lékárně mi nedovedli poradit…
Nebo myslíte, že stačí třeba jen Vitamin E a kyselina listová?
Moc díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
1.3.12 19:12

Nebrala jsem žádné, ale co jsem četla tak nejdůležitější je ta kyselina listová a nejdůležitější být v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí