Vitamíny GS Mamavit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
129
28.7.09 15:58

Vitamíny GS Mamavit

ahojte holky,

zbylo mi 36 tablet vitamínu GS Mamavit, měla jsem to velké balení 100 tablet, ale v sedmým měsíci jsem musela přejít na něco silnějšího, protože mi prcek začal brát moc vápníku a nechtěla jsem míchat několikatery vitamíny a teď jsem ty vitamínky objevila…leží mi tady zbytečně a třeba je některá užíváte :wink:

těch 100 tablet stálo přes 300 Kč, už nevím cenu, tak bych těch 36 tablet nechala i s poštovným za 100 Kč :wink:

pokud budete mít některá zájem, tak mi písněte PM :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29.7.09 07:57

A nechceš si je nechat po porodu a na dobu kojení (vím, že jsou vitamíny i pro kojící, ale složení je velice podobné), mě taky zbylo asi 30-40 tablet, ale musela jsem je právě brát i po těhotenství, navíc k tomu železo na anémii po ztrátě krve a její následné transfůzi.

Já jen že by ti přeba chyběli a ty silnější by byli na tělo moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
2.8.09 13:13

janinkacumacek …no jasný, když je neudám tak si je nechám :wink:

HOLKY, SNAŽILKY, TĚHULKY… NAŠLA JSEM JEŠTĚ NENAČATÝ KONTRYHELOVÝ ČAJ OD LEROSU, JÁ JSEM KONTRYHEL HODNĚ PILA PŘED OTĚHU :P A PŘIDÁM I NEVYPOTŘEBOVANÉ PLATÍČKO SELZINKU, CO BRAL MŮJ MANŽEL NA LEPŠÍ SPERMIJKY A TY SE ZLEPŠILY A HOOODNĚ :P A PAK TU MÁM TŘI KRABIČKY ACIDUM FOLICUM, TO MI PŘEDEPSALI NA ZAČÁTKU TĚHU V CARU, ALE JÁ BRALA LISTOVKU, TAKŽE JSEM TO NEVYUŽILA A JE ŠKODA, ABY MI TO DOMA LEŽELO.....TO VŠE PŘENECHÁM ZA POŠTOVNÉ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
15.12.10 18:54

Dobrý večer. Maminky má nepoužívaný GS Mamavit orig. zabalený. 100 tablet. Trvanl. do 08/2012. nevýte onějaké mamince která by ho chtěla měla jsem 2 balení ale zpotřebovala jsem jen jedno. Ivca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí