Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojte holky,
zbylo mi 36 tablet vitamínu GS Mamavit, měla jsem to velké balení 100 tablet, ale v sedmým měsíci jsem musela přejít na něco silnějšího, protože mi prcek začal brát moc vápníku a nechtěla jsem míchat několikatery vitamíny a teď jsem ty vitamínky objevila…leží mi tady zbytečně a třeba je některá užíváte ![]()
těch 100 tablet stálo přes 300 Kč, už nevím cenu, tak bych těch 36 tablet nechala i s poštovným za 100 Kč ![]()
pokud budete mít některá zájem, tak mi písněte PM ![]()
A nechceš si je nechat po porodu a na dobu kojení (vím, že jsou vitamíny i pro kojící, ale složení je velice podobné), mě taky zbylo asi 30-40 tablet, ale musela jsem je právě brát i po těhotenství, navíc k tomu železo na anémii po ztrátě krve a její následné transfůzi.
Já jen že by ti přeba chyběli a ty silnější by byli na tělo moc.
janinkacumacek …no jasný, když je neudám tak si je nechám ![]()
HOLKY, SNAŽILKY, TĚHULKY… NAŠLA JSEM JEŠTĚ NENAČATÝ KONTRYHELOVÝ ČAJ OD LEROSU, JÁ JSEM KONTRYHEL HODNĚ PILA PŘED OTĚHU
A PŘIDÁM I NEVYPOTŘEBOVANÉ PLATÍČKO SELZINKU, CO BRAL MŮJ MANŽEL NA LEPŠÍ SPERMIJKY A TY SE ZLEPŠILY A HOOODNĚ
A PAK TU MÁM TŘI KRABIČKY ACIDUM FOLICUM, TO MI PŘEDEPSALI NA ZAČÁTKU TĚHU V CARU, ALE JÁ BRALA LISTOVKU, TAKŽE JSEM TO NEVYUŽILA A JE ŠKODA, ABY MI TO DOMA LEŽELO.....TO VŠE PŘENECHÁM ZA POŠTOVNÉ ![]()
Dobrý večer. Maminky má nepoužívaný GS Mamavit orig. zabalený. 100 tablet. Trvanl. do 08/2012. nevýte onějaké mamince která by ho chtěla měla jsem 2 balení ale zpotřebovala jsem jen jedno. Ivca