Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky prosim Vas o rady nebo zkusenosti. Ted jsem si volala o vysledky tripple testu. A mam smisene pocity. Rekli mi, ze dopadli negativne, ale ze doporucuji kontrolni ultrazvuk v Genetu v Liberci - takze se na ten UTZ v 20tydnu nemam objednavat do Turnova,ale zrovna do Liberce. Pry ze tam maj presnejsi UTZ. Tak se ted hrozne bojim ze je asi neco spatne. Nevite co mohlo na tech testech vyjit spatne?? Sestricka mi k tomu vic nerekla. Myslite ze to zrovna znamena ze mi budou brat plodovku? Nebo by mi to dopredu rekli??? Prosim nemate s tim nektera zkusenost??? Kde to tam vubec je ta genetika?? Dekuju …
Newiku,co přesně to znamená ti asi nepoví někdo než doktoři.Já jsem tam byla soukromě na utz a můžu říct,že jsem byla spokojená.Doktor ochotnej i personal.Mrkni na www.gennet.cz a zavolej tam,oni ti rádi poradí a vyjdou vstříc.Moc ti držím palčky,aby to byl jen planý poplach.
Já myslím, že je vše v pořádku. Negativní přece znamená že nic nenašli. A je pravda že v Turnově nemají tak kvalitní UZV jako právě v gennetu. Kdyby bylo něco v nepořádku, už by ti to řekli a doporučili dřívější vyšetření, např tu plodovku. Já měla 1 trim screening taky OK a přesto se ten ve 20tt doporučil. Určitě ti to potvrdí víc těhulí. fakt věřím, že je vše v pořádku, neboj…
Nic se neboj a do Genettu se objednej…já tam byla na velkém UTZ taky,testy negativní,ale stejně mě dr.poslala raději tam…byla jsem po umělém,tak pro jistotu.
Jsou tam moc příjemní a hlavně UTZ je kvalitní…
A hned jsem se tam objednala na 4D ![]()
Tak držím palečky,at je vše ok ![]()
Ahoj holky chtela by sem se zeptat jak na oněhoněni uš se oto znažim uš dloho a nic chtěla bych porat odvas jesli mate taky takovi problemi o miminko ![]()