Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Holky existují nějaké vitamíny, doplněk stravy nebo bylinky, které by zlepšily kvalitu a množství spermií?
Ahoj, doporučuji vitamin E, maca a hodně mléčných výrobků. My ještě zkusili 2měsíce profertil ale ty jsou dražší teprv účinek budu vědět za měsíc až půjdeme na kontrolní spermiogram!
Bioaktivni selen zinek, obsahuje to i vit C A E, myslim plus b-komplex. Alespon na 3 mesice. Mame vyzkouseno.
Dneska sem se na gyndě bavila s doktorem o prášcích na kvlitu spermií, a za sebe mi doporučil Carnitargin. ale na netu sem koukala, a mají pod tím názvem pouze nějaký spalovače tuků, nevíte o tom něco?
Co říkáte na řadu APO. CURENZYM? Myslíte, Že je to vhodné na podporu spermií???
![]()
Dobrý den, otvírám tuto debatu a chtěla bych se zeptat na typy vitamínů pro muže pro lepší kvalitu spermií?
Fetilmmany nám nezabraly, spermiogram se naopak ještě víc zhoršil, tak hledám něco jiného..
Nemáte prosím holky typ na vitamíny kde je v jedné tabletě toho co nejvíc? Co mě to dalo práce přesvědčit chlapa, aby začal brát tabletky a to ho ještě musím hlídat jako malého kluka ![]()
@chipsa Složením se mi hodně líbí Fertilan, ale cenově už trochu méně. Zvolili jsme levnější variantu s podobným názvem Fertilman. Snad Ti to pomůže ![]()
@Božská píše:
@chipsa Složením se mi hodně líbí Fertilan, ale cenově už trochu méně. Zvolili jsme levnější variantu s podobným názvem Fertilman. Snad Ti to pomůže
Fertilmany jedl a spermiogram je ještě horší, takže to asi nebude ono. Zajímavé je že jsem tak před 2,5 lety koupila v lékárně v jednom balení SELEN-ZINEK FORTE. Otěhotněla jsem přirozeně, ale skončilo to zamlklým těhotenstvím. Od té doby se to přirozeně již nepodařilo..