Vitamíny ke zlepšení kvality spermií

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13331
6.6.15 15:37

Nemáte prosím holky typ na vitamíny kde je v jedné tabletě toho co nejvíc? Co mě to dalo práce přesvědčit chlapa, aby začal brát tabletky a to ho ještě musím hlídat jako malého kluka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
6.6.15 15:40

@chipsa Složením se mi hodně líbí Fertilan, ale cenově už trochu méně. Zvolili jsme levnější variantu s podobným názvem Fertilman. Snad Ti to pomůže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
6.6.15 15:45
@Božská píše:
@chipsa Složením se mi hodně líbí Fertilan, ale cenově už trochu méně. Zvolili jsme levnější variantu s podobným názvem Fertilman. Snad Ti to pomůže :palec:

Fertilmany jedl a spermiogram je ještě horší, takže to asi nebude ono. Zajímavé je že jsem tak před 2,5 lety koupila v lékárně v jednom balení SELEN-ZINEK FORTE. Otěhotněla jsem přirozeně, ale skončilo to zamlklým těhotenstvím. Od té doby se to přirozeně již nepodařilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
6.6.15 15:57

@chipsa Reproman, manžel měl po 3 měsíční kúře mnohem lepší výsledky.

• Citovat
  • Upravit
166
6.6.15 17:02

Ptala jsem se na vitamíny gynekologa a ten mi doporučil Fertilan tbl.,Profertil nebo Folandrol. S ničím z toho nemáme zatím zkušenosti. Jsou to ale dražší prášky ale asi budou účinný. :nevim: Ale pokud se nesnažíte nějako dlouho tak může zatím brát jen vitamnín E. Tyhle prášky se prý užívají až cca po roce kdy ženská neotěhotní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
6.6.15 17:31

Holky, asi se zeptám blbě, ale kde se dá udělat kromě spermiogramu podrobné vyšetření spermií a zjistit proč jsou spermie pomalé, líné, nepohyblivé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
6.6.15 17:33

@chipsa
Zkuste Fertilan, ne Fertilman ;) S tim vysetrenim bohuzel nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
6.6.15 23:16

@chipsa ať si zajde partner na urologii, můj tam teď taky byl, tam ho dovyšetří.
Nebo lépe přímo na andrologii.
Jinak nám pomohl Lykopen, antioxidant a kombinace vitamínu E, C, zinek, selen, hořčík. Přítel to bere každé zvlášť a začíná se to zlepšovat.
Taky mi jedna holka radila redbull nebo kafe cca půl hodiny před stykem. Zkoušeli jsme ten redbul, máme to ověřené i na spermiogramu, že to fakt zabírá…nechápu proč, ale s ním je víc spermií, jako by se jim jinak nechtělo ven. :mrgreen:
Ale pokud se mu nechce brát víc léků, tak jsem slyšela o čaji catuaba…prý to fakt pomáhá. Chci ho partnerovi nasadit, když nám nevyjde IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
8.6.15 15:59
@chipsa píše:
Dobrý den, otvírám tuto debatu a chtěla bych se zeptat na typy vitamínů pro muže pro lepší kvalitu spermií?

Lepší kvalitu? Tedy pohyblivost, nebo i kvantitu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.15 11:38
@Margaret88 píše:
Ptala jsem se na vitamíny gynekologa a ten mi doporučil Fertilan tbl.,Profertil nebo Folandrol. S ničím z toho nemáme zatím zkušenosti. Jsou to ale dražší prášky ale asi budou účinný. :nevim: Ale pokud se nesnažíte nějako dlouho tak může zatím brát jen vitamnín E. Tyhle prášky se prý užívají až cca po roce kdy ženská neotěhotní. :nevim:

Nám doktor na spermiogramu doporučil taky Foladrol.Plus navíc zinek a Ečko. Tak užívá zatím asi 15 dní. A když kouknete na net… tak se dají sehnat i za levnějš. Po kontrole dám vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.12.16 14:10

Dámy, omlouvám se za nevyžádanou zprávu, ale je k tématu 🙂 Dovoluji si jen upozornit na svůj inzerát na přípravek Reproman.
 https://www.emimino.cz/…uze-1196801/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
12.3.18 23:59

@Frejicka Už s tím dej pokoj. 15. diskuze :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76085
13.3.18 00:12
@berusa.m píše:
@Frejicka Už s tím dej pokoj. 15. diskuze :zed:

Neprehanej, já jich zatím napočítala trapných devět.
Ovšem noc je ještě mladá, ono to do rána naskace. :pocitac: :pocitac:

Edit: aa, tak už deset. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková