Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Nemáte prosím holky typ na vitamíny kde je v jedné tabletě toho co nejvíc? Co mě to dalo práce přesvědčit chlapa, aby začal brát tabletky a to ho ještě musím hlídat jako malého kluka ![]()
@chipsa Složením se mi hodně líbí Fertilan, ale cenově už trochu méně. Zvolili jsme levnější variantu s podobným názvem Fertilman. Snad Ti to pomůže ![]()
@Božská píše:
@chipsa Složením se mi hodně líbí Fertilan, ale cenově už trochu méně. Zvolili jsme levnější variantu s podobným názvem Fertilman. Snad Ti to pomůže
Fertilmany jedl a spermiogram je ještě horší, takže to asi nebude ono. Zajímavé je že jsem tak před 2,5 lety koupila v lékárně v jednom balení SELEN-ZINEK FORTE. Otěhotněla jsem přirozeně, ale skončilo to zamlklým těhotenstvím. Od té doby se to přirozeně již nepodařilo..
Ptala jsem se na vitamíny gynekologa a ten mi doporučil Fertilan tbl.,Profertil nebo Folandrol. S ničím z toho nemáme zatím zkušenosti. Jsou to ale dražší prášky ale asi budou účinný.
Ale pokud se nesnažíte nějako dlouho tak může zatím brát jen vitamnín E. Tyhle prášky se prý užívají až cca po roce kdy ženská neotěhotní. ![]()
Holky, asi se zeptám blbě, ale kde se dá udělat kromě spermiogramu podrobné vyšetření spermií a zjistit proč jsou spermie pomalé, líné, nepohyblivé?
@chipsa
Zkuste Fertilan, ne Fertilman
S tim vysetrenim bohuzel nevim.
@chipsa ať si zajde partner na urologii, můj tam teď taky byl, tam ho dovyšetří.
Nebo lépe přímo na andrologii.
Jinak nám pomohl Lykopen, antioxidant a kombinace vitamínu E, C, zinek, selen, hořčík. Přítel to bere každé zvlášť a začíná se to zlepšovat.
Taky mi jedna holka radila redbull nebo kafe cca půl hodiny před stykem. Zkoušeli jsme ten redbul, máme to ověřené i na spermiogramu, že to fakt zabírá…nechápu proč, ale s ním je víc spermií, jako by se jim jinak nechtělo ven. ![]()
Ale pokud se mu nechce brát víc léků, tak jsem slyšela o čaji catuaba…prý to fakt pomáhá. Chci ho partnerovi nasadit, když nám nevyjde IVF.
@chipsa píše:
Dobrý den, otvírám tuto debatu a chtěla bych se zeptat na typy vitamínů pro muže pro lepší kvalitu spermií?
Lepší kvalitu? Tedy pohyblivost, nebo i kvantitu? ![]()
@Margaret88 píše:
Ptala jsem se na vitamíny gynekologa a ten mi doporučil Fertilan tbl.,Profertil nebo Folandrol. S ničím z toho nemáme zatím zkušenosti. Jsou to ale dražší prášky ale asi budou účinný.Ale pokud se nesnažíte nějako dlouho tak může zatím brát jen vitamnín E. Tyhle prášky se prý užívají až cca po roce kdy ženská neotěhotní.
Nám doktor na spermiogramu doporučil taky Foladrol.Plus navíc zinek a Ečko. Tak užívá zatím asi 15 dní. A když kouknete na net… tak se dají sehnat i za levnějš. Po kontrole dám vědět ![]()
Dámy, omlouvám se za nevyžádanou zprávu, ale je k tématu 🙂 Dovoluji si jen upozornit na svůj inzerát na přípravek Reproman.
https://www.emimino.cz/…uze-1196801/
@berusa.m píše:
@Frejicka Už s tím dej pokoj. 15. diskuze
Neprehanej, já jich zatím napočítala trapných devět.
Ovšem noc je ještě mladá, ono to do rána naskace.
![]()
Edit: aa, tak už deset. ![]()