Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s lečitelem Haklem a pozitivní výsledek těhotenství? Kamarádka mě ho vychválila, že je pomohl od bolesti zad a prej mám s neplodností úžasné výsledky…
@Eveny Mám kamarádku a té pomohl, navíc je to její matky přítele bratr
, ale on už teda nežije. Já bych to zkusila ![]()
@Eveny Nám pomohl. Chodila jsem do Gennetu. Při prvotních vyšetřeních mi bylo zjištěno, že k ovulaci dochází jen na jedné straně. Na této straně už téměř docházela zásoba vajíček, na druhé straně jich bylo naopak hodně. Po návštěvě p. Hakla mi začala fungovat i druhá strana, což jsem sama i cítila, protože vždy cítím ovulaci. U dr. v Gennetu jsem byla hned následující ovulaci na ultrazvuk a velmi se divila, že probíhá na druhé straně. Vím, že doktoři na tyto šamany moc nevěří, al šla jsem s pravdou ven a dr. potvrdila, že na tom něco asi bude ![]()
Holky, děkuju za odpovědi, právě jsem tady na emiminu našla něco negativního, tak mě to nahlodalo… tak jsem ráda, že jsou mezi vámi i ty, kterým pomohl… ![]()
@Eveny píše:
Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s lečitelem Haklem a pozitivní výsledek těhotenství? Kamarádka mě ho vychválila, že je pomohl od bolesti zad a prej mám s neplodností úžasné výsledky…
Byla jsem u něj v šestnácti, což jě nějakých.. skoro dvacet let dozadu.. A tehdy mu mohlo být tak čtyřicet padesát, takže bych spíš řešila, jestli vůbec ještě žije ![]()
Tedy - pokud je řeč o Vladimíru Haklovi, který žil ve vesničce někde kolem Valdic (pamatuji si, že jsme Valdicemi projížděli).
Ahojky, já u něj byla kvůli otěhotnění, ale žádné problémy jsem neměla, chtěla jsem jen co nejdříve otěhotnět a podařilo se napoprvé. Byla u něj i sestra, také hned těhu, moje kolegyně z práce, ta se snažila rok a těhu hned po první návštěvě u něj a sestry kamarádka. Té doktoři říkali, že nebude mít nikdy děti, má nyní 5 letého syna. Ted k němu pro změnu chodím se zádama. Pan Hakl je sice zvláštní patron, mluví hrozně rychle, ale já na něj nedám dopustit. CHodí k němu i sami páni doktoři se zdrav. problémy, osobně jednoho znám a ten se divil, jaké má pan Hakl i medicínské znalosti
. Doporučuji
Panu Haklovi je tuším něco kolem 58 let a léčí v Pátku u Poděbrad. Ještě přede dvěma lety cca působil v Rožďalovicích na Nymbursku.
@Bobca Takže ještě žije
Prosím tě, kolik mu teď cca aktuálně může být?
Asi 58 by si tipla? Zrovna jsem mu volala, v pátek jsem objednaná dopoledne, bolí mě záda. můžu vám sem hodin na něj telefon, ale objednávky vyřizuje jeho dcera. nabízela mi termín ještě zítra v půl 5, že se uvolnilo místo. snad je to ještě akutální, kdyby někdo potřeboval akutně.
@petruše01 píše:
Ahoj, já musím tedy říct ze mi nepomohl…přišel mi i divnej…
Já jsem tam byla dvakrát za sebou a podruhé otěhotněla.
On divnej je, o tom žádná, spřádá různé teorie, takže kdo na to není zvědavej, tak vypnout mozek a přikyvovat. Naštěstí léčí jinak než slovy.
Holky, máme to docela k němu daleko, myslíte, že když tam zavolám a budu chtět objednat na nějaký pátek že to nebude problém? A do kolik hodin pracuje?
@Eveny píše:
Holky, máme to docela k němu daleko, myslíte, že když tam zavolám a budu chtět objednat na nějaký pátek že to nebude problém? A do kolik hodin pracuje?
Zavolej na to číslo, co jsem tu napsala a uvidíš, Jeho dcera je v pohodě, příjemná. Necháš u ní na sebe telefon a ona se ti ozve, až se nějaký pátek uvolní, když ho nebudou mít v dohledné době volný ![]()