Léčitel Hakl Nymbursko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
7.3.13 19:26

Děkuji moc za info :) a pomohl Vám pak Hakl k vytouženému miminku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
7.3.13 19:46

@Ivuše123 Ahojky, určitě to zkuste… myslím, že to stojí za to… i když na vytoužený zázrak pořád čekáme… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.3.13 07:33

Jj to určitě, strašně moc se tam těším a věřím, že se konečně zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
8.3.13 08:18

@Ivuše123 Je to jenom pár dní, co jsme byli u pana Hakla, takže zatím jenom doufám, že to k něčemu bylo, ale plánujem tam jet ještě jednou. Říkal do měsíce, tak už jsme objednaní na konec března. Byl by to zázrak, kdyby se nám to podařilo přirozeně, když tak mám v plánu ještě vyzkoušet jedno IVF s minimální stimulací. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.3.13 09:59

My jsem byli na prvím IVF v prosinci, takže teď si dáváme pauzu, zkouším bylinky a teď pana Hakla. Mám problémy s nepravidelným cyklem, ale po těch bylinkách fakt paráda :) Na druhé IVF bychom chtěli, kdyžtak asi až na podzim po prázdninách, ale v koutku duše doufám, že nebudem muset, ale to by byl fakt zázrak, takže si to moc nepřipouštím, že by se to podařilo, jen tak :(
Držím palečky, ať se Vám splní Vaše přání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.3.13 11:09

Ahojky holky, tak včera jsem byli u pana Hakla poprvé.
Zapůsobil na mě opravdu dobře, tak doufám, že se už konečně zadaří :) říkal, že by to mohlo vyjít tak do měsíce nebo do 2. Byla bych ta nešťastnější bytost na celém světě. Tak teď se jen modlit a uvidíme :) a co vy ostatní? nějaké pozitivní zprávy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
19.3.13 20:47

My se zatím k p. Haklovi ještě neobjednali - manžel byl včera na sono varlat, na které ho poslal urolog a vypadá to, že má varikokélu. Za 14 dní jde zase k urologovi, tak uvidíme, co mu řekne jaký další postup.
Ale ráda slyším pozitivní ohlasy na p. Hakla - určitě bych ho také ráda navštívila, ale jak říkám, až po návštěvě urologa.
Držím všem palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
20.3.13 14:38

Holky, my tam máme jet po druhé… ale nejsem se tam schopná objednat, protože je to od nás dost daleko a jsem bez práce… tak to ještě chvilku zkusíme vydržet… ale pořád pevně věřím, že se nám to konečně podaří… hlavně v době, kdy to bude člověk nejméně čekat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
20.3.13 18:36

Ahoj, my tam jedeme teď v pondělí podruhé. Taky jsem bez práce, je to peklo. Hypotéka na krku. Doufám, že brzo něco najdu. I tobě Eveny přeji hodně štěstí v hledání nové práce a hlavně to mimčo ať se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
20.3.13 22:47

@Ivuše123
můžu se zeptat, jaké bylinky Ti zabírají? Taky mám nepravidelný cyklus a vyzkoušela jsem kde co…ale bez úspěchu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
21.3.13 13:58

@Kissminka Je to šílené bez té práce… No mě se něco rýsuje… ale nechtěla bych to zakřiknout a ještě to bude jen na dohodu. Ale aspoň něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivr
2019
22.3.13 16:32

Tak zase nic :,(
počkám asi ještě měsíc a kdyžtak navštívím Hakla ještě jednou do třetice. Ale zároveň si zajdu ke smému dr. už jsem tam skoro rok nebyla a zacnu to řešit i tam a pujdem asi do umělka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
3.4.13 12:57

Tak jsme před Velikonocema podruhé navštívili pana Hakla. Nejdříve se jen tak manžela zeptal jestli ho něco nebolí, tak se manžel svěřil, že ho bolívá na pravé straně. Pan Hakl mu řekl, že je to kamínek ve žlučníku. Jezdil mu rukou po břiše a kamínky rozdrtil, nakonec byly kamínky prý dva.
Pak se teda věnoval naší neplodnosti. Jedna věc je ale fakt, že manžela od té doby nic nebolí, a to ho tam prý píchalo každý den.
Když jsme byli u pana Hakla poprvé, tak samozřejmě mluvil co všechno se nemá jíst, že to také ovlivňuje FSH, tak jsem se to snažila dodržovat, nejedla mléčné výrobky, sýry jogurty, mléko do kafe, rajčata, mrkev atd. Po druhé návštěvě u něj jsem si domluvila u své gynekoložky změření FSH. Sama mi dnes překvapeně volala, že z původní hodnoty FSH 13,6 která mi byla naměřena před rokem, mi nyní vyšla hodnota FSH 9,2. Tak si říkám, že by na tom Haklovi něco bylo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
10.4.13 19:54

@Kissminka tak to je super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
15.5.13 12:27

Hakl je velmi dobry.