Léčitel Hakl Nymbursko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Alcisek
14.8.13 14:35

Pokud vím, konkrétně Vás jsem o pomoc nežádala.
Tento portál funguje na laické úrovni, když budeme chtít odbornou pomoc, vyhledáme odborníka.
Možná by jste se lépe realizoval na jiném portále.

• Citovat
  • Upravit
734
17.8.13 15:52

Alcisku :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Míla323
18.9.13 08:36

pro doktůrka

Pane doktore vy jste tááák chytrej můžete zde napsat proč je tolik rakoviny? Co se týče rajčat tak věřím že díky nim jsou plné onkologie protože likopen zablokuje v těle tripsin, jestli nevíte co to je tak se jedná o trávící enzym který štěpí onkobuňky. Mě spíš než doktor připadáte jako některá konkurence pana léčitele a snažíte se z něj dělat to co není. Ano není to bůh, nepomůže každému ale má své metody díky kterým léčí již přes dvacet let.On doporučuje ryby z volné vody, nezakazuje je. Říká aby lidé nejedli faremní hybridy jako je pangas a losos. Pangas je z vietnamského kanálu krmenej močí a plod. vodou.(byl o tom dukument v tv) a losos má tak nepřírodní barvu mrkve že je to celé podfuk jako prase. :lol: Babičku přestala bolet kyčel když se přestala ládovat jablíčkama na radu pana Hakla. Něco na tom asi bude.
P. S-nějaký chytrák šíří po internetu že p.Hakl zemřel. tomu nevěřte.

• Citovat
  • Upravit
353
11.10.13 09:26

Tak pan doktor Hakl stále žije a těší se dobrému zdraví. Moje sestra u něj byla před 14 dni s ramenem a moc jí pomohl, stejně tak pomohl několika jejím známým, a v současné době každá se těší s nového rodinného přírůstku.
Možná, že někdo tomuto léčení nevěří, ale nám co upírají k jakékoli možnost otěhotnět není dobré ubírat naděje. Naděje přece umírá poslední.
Já sama se k panu Haklovi chystám objednat co nejdříve, je pravda, že má velmi nabitý program a i ordinaci, ale to rozhodně svědčí o tom, že tam lidé chodí s tím, že jim tento léčitel pomůže. Rozhodně si tam nechodí vysedět frontu na zlevněné ovoce a zeleninu.
Nejsem sice přesným příkladem víry v něco astrálního či mimosmyslového a tak, ale poté co se jiné mé známé léčitelce podařilo odbourat stres, který u mě praměnil již od ranného dětsví a zároveň z okolí, které předpokládalo, že na povel otěhotním, se této možnosti rozhodně nebráním.
S problémy s otěhotněním se léčím už pomalu 3,5 roku a po všech možných lékařskcýh vyšetřeních, zákrocích, inseminacích a všechn možných diagnózách tuto možnost léčby nezavrhuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.11.13 13:51

Zdravím, léčitel Hakl pomohl mé sestře, která nemohla cca 2-3 roky otěhotnět, a když se to stalo(po IVF), bylo to mimoděložně a s tím spojené problémy…odebrán vejcovod atd. koncem roku 2010 pana H. navštívila a v listopadu další rok porodila. Dnes má 2-letou holčinu. Taky jí doporučoval nejíst kuřecí, mléčné výrobky. Jeho dcera léčila MÉHO syna, často trpěl bronchitidami…je fakt, že ty pak neměl, ale jeho problémy měla na svědomí zvětšená n. mandle..takže stálé zadní rýmy atD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alcisek
10.11.13 21:52

Ahoj Nobody, chtěla bych se zeptat, jestli jste již s manželem byli na novém spermiogramu po op. varikokély a jestli je ve výsledku zlepšení? Díky!

• Citovat
  • Upravit
323
11.11.13 14:22
@Alcisek píše:
Ahoj Nobody, chtěla bych se zeptat, jestli jste již s manželem byli na novém spermiogramu po op. varikokély a jestli je ve výsledku zlepšení? Díky!

Ahoj, no manžel byl na operaci v květnu, pak na kontrolním spermiu po 3 měsících, takže v srpnu a bohužel, zlepšení tam zatím nebylo… Na dalším jsme zatím nebyli, nějak na to nemáme sílu…
Jak u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
11.11.13 20:19

Holky, tak my jsme byli v p. Hakla v únoru. A ani po IVF jsem neotěhotněla a to jsme před měli 7 měs pauzu. A ještě mi řekli, že mám PCO vaječníky, což jsem před tím neměla… tak fakt nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alcisek
11.11.13 23:12

Ahoj, díky za odpověď, tak to mě mrzí, ale určitě se výsledky dostaví, neboj :)
Já se ptala proto, že manžel má taky varikokélu, už před 6 lety, když jsme chtěli 1.miminko, mu doktor řekl, že jedna z variant na lepšení spermiogramu je odstranění v.,na což se necítil, takže nešel. Spontánní početí nešlo, tak jsme šli na IVF, které se podařilo na poprvé, příští měsíc bude dceři 5 let…no a chtěli bychom druhé, po porodu jsem žádnou antikoncepci nebrala…a ani za ty roky neotěhotněla…letos jsme to začli víc řešit, v lednu na spermiogramu bylo u manžela mírné zlepšení(žádné doplňky stravy nebral),v červenci jsme byli u p. Hakla, začli jsme oba brát Ravit, který doporučuje, v září začal manžel brát peruánskou viagru(MACA),v říjnu jsme byli znovu u p. Hakla…no a jak to bude dál, uvidíme. Každopádně varikokélu má manžel pořád, možná i horší a teď ho navíc nějak bolí…,tak nevíme co s tím…asi by bylo řešení jít znovu na IVF ale nějak se mi do toho fakt nechce, chtěla bych to tentokrát přirozeně :D
Ještě jsem dneska objednala ten kakost smrdutý, že bychom ho popíjeli, četla jsem na něj kladné ohlasy.No a když ty // nespatřím, zajdeme v lednu zas na spermio a uvidíme, jestli ty přírodní „zázraky“ mají nějaký efekt(za ty prachy!¨).
Tak si držme všichni palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
323
12.11.13 06:45
@Alcisek
No, upřímně řečeno, měla jsem od operace velká očekávání… Manžel má oboustrannou varikokélu, v květnu mu odstranili jen tu na levé straně, měl by jít i na pravou, ale to se mu nechce, když viděl výsledky… nenutím ho, taky mě to zklamalo…
My oba zobeme vitamíny - E, listovku, manžel bral ještě selen a zinek - delší čas v tabletách, teď má v tekutém stavu obojí. K tomu bereme oba harmonizující bylinné tonikum - mně to hodně pomohlo s alergií-astmatem - bereme od června a od poloviny června jsem bez léků, takže SUPER!!
Co je ještě hodně zajímavé - seznámili jsme se s jedním lékařem přes alternativní medicínu (léčí např. rakovinu vysokými dávkami vitaminu C - kliniku má v Kanadě, ale je to Čech)- ten po manželovi chtěl panoramatický snímek zubů. Ten jsme mu donesli, kouknul na to a objevil tam ´nález´nad horní dvojkou (takový malý váček). K tomu nám pak ukázal obrázek chrupu z čínské medicíny - tam je, že každý zub souvisí s nějakým orgánem, no a to místo, kde mám muž ten váček na té dvojce, tak podle čínské medicíny je to spojeno s oblastí urogenitální!!! Takže dnes jde k zubaři a pobaví se s ním o tom. Ten pan doktor z Kanady nám říkal, že takhle měl problémy s koleny(?) tenista Ivan Lendl, 2 roky ho léčili a pořád to nebylo OK, pak mu někdo udělal diagnostiku přes tu čínskou medicínu (zuby) a něco mu puse „pošolichali“ a bylo to OK. Tak i tímto směrem se ubíráme my. Jsem na to zvědavá a upřímně řečeno - překvapila mě ta souvislost, vůbec jsem to nečekala…
Dost se toho také dá zjistit z diagnostiky z vlasů, ale s tím osobní zkušenost nemáme.
Na umělko se nám vůbec nechce - krom zdravotních důvodů jsou i ty finanční. Na kolik vás vyšlo IVF? A když má manžel špatný spermiogram, tak jak získávali spermie? Já se obávám, že manžel by musel na MESA/TESE a to netuším, zda to platí pojišťovna nebo si to každej hradí sám?
Ale bez mimi to začíná být dost na depku… Pozitivní naladění, že vše bude OK, jde dost ztuha - navíc když vidím, jak těhotní holky a dost let mladší, všude samé těhu bříško, kočárek,… Často to nedávám…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alcisek
18.11.13 19:55

Ahoj, konečně jsem se dostala k tomu, abych napsala, nestíhám :?
To, co píšeš o té čínské medicíně mě dost zaujalo, neměla jsem o tomto způsobu léčení ponění, nikdy mě nenapadlo se o ni zajímat. Od té doby, co jsi o tom psala, jsem si několik odkazů o ní přečetla a docela mě to nadchlo a uvažuju o ní taky, už jste byli na základním pohovoru a vyšetření?
Jinak, co se týká té varikokély, četla jsem, že zlepšení spermiogramu po operaci varikokély může být až po roce…,manžel ji má „jen“levostrannou a obávám se, jestli na operaci neskončí taky, nedávno mu praskla, má tam krevní podlitinu a začíná ho to dost bolet, takže se bude objednávat k urologovi a uvidíme…
Jinak, jak jsi se ptala, nás IVF vyšlo před 5 lety(skoro 6) na 20000,–(co jsme hradili my) a to jsme téměř žádný „nadstandard“ neměli, pouze prodlouženou kultivaci vajíček a nějaký „lepší“katetr na zavádění, ale to bylo tak o 3.000 navíc. Bohužel nám nezbyly žádný vajíčka na zamražení, takže jsme sice ušetřili 5.000,–ale teď není co zavádět :,( Spermie dodal manžel „spontánně“.
Takže asi tolik. Jinak, já sneska koupila bylinku kotvičník zemní a začli jsme ho oba pít, četla jsem o něm na netu a vypadá to, že je to hotový zázrak z přírody(kdyby jsi chtěla mrknout, tady je toho dost napsaného… www.kotvicnikovafarma.cz).
Ještě se chci zeptat, nedoporučil Vám ten doktor, o kterém jsi psala nějakého konkrétního doktora, co se zabývá tou čínskou medicínou? A mimochodem, nejmenuje se ten doktor MUDr. Michal Kučera?

• Citovat
  • Upravit
323
18.11.13 20:51

Alcisek - s tou čínskou medicínou to u nás byla spíš náhoda. Zajímáme se teď o doplňky stravy - oba užíváme bylinné harmonizující tonikum, manžel selen a zinek v tekutém stavu (organismus to prý lépe vstřebává). A přes firmu s těmito doplňky stravy je i tento pan doktor, se kterým jsme v kontaktu (je ve vědecké radě a spoluvymýšlí produkty). Pan doktor měl kousek od nás přednášku, kterou organizovala naše známá a tak jsme se tam s ním potkali na krátké konzultaci. Před tím jsme spolu byli v kontaktu e-mailem, kde nám doporučil udělat si ten panoramatický snímek zubů a on ho pak zkouknul.
Jinak na podrobnějším vyšetření skrze čínskou medicínu jsme nebyli, ani nevím, kam bychom šli.
Tento pan doktor (MUDr. Jaromír Bertlík se jmenuje)má (myslím) doktorát z čínské medicíny. Zkontaktovat se s ním dá buď mailem nebo po telefonu a občas mívá i konzultace v Brně. Ale telefon a konzultace závisí na tom, zda se právě nachází v ČR. Mailem odpoví, ale trvá to. Kontakty na něj Ti můžu dát, ale spíš přes SZ.
Vy už nějaké mimi máte? 20 tisíc za umělko není málo… A kde jste na něm byli? Ono ceny se docela liší.
Kotvičník taky manžel užíval - jako tinkturu. Já mám koupená zase čaj z byliny kakost smrdutý - taky jsem na netu našla, že je to zázrak… psali, že se to moc nedá pít, ale mně celkem chutná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alcisek
19.11.13 05:38

Díky za ochotu, kontakt mi na p.Dr.neposílej, asi by ta komunikace byla zdlouhavá, ale díky.
My už máme pětiletou holčičku, právě z IVF a byli jsme v Praze v Pronatalu, jinak do CAR chodím do Kostelce n.Orl.(teď už to dělají i právě v Kostelci).
O kakostu jsem taky uvažovala ale dá se docela špatně sehnat a pak mě právě odradilo to, že by nemusel být úplně poživatelný, tak jsem šla do kotvičníku, účinky má podle popisu téměř totožné, možná ten kotvičník ještě působí na víc neduhů, co píšou, tak uvidíme a pít se nechá v poho…
Jinak já koukala na netu na kontakty na někoho, kdo se zabývá tou ČM a nechají se najít v různých koutech republiky kliniky čínské medicíny, tak se zkusíme asi někam objednat. Ještě počkám co řekne Dr. manželovi na té urologii :,(

• Citovat
  • Upravit
323
21.11.13 12:17

Alcisek: jj, komunikace s ním je na delší lokte, to je pravda (bohužel). Co se týče kakostu - v lékárně mi ho objednali bez potíží. Bála jsem se jak bude chutnat, protože na netu to líčili tak, že je to hrůza, ale mně to fakt tak nepřijde!!
Tak dej pak vědět, jak jste dopadli s tou čínskou medicínou, kde jste se objednali, co vám řekli a pod.
Jinak na urologii, myslím, manželovi řeknou - operace, ale uvidíš, třeba ne… Jenže varikokély se jinak nezbaví…
Tak držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alcisek
21.11.13 15:35

Ahoj, no, právě, taky tuším, že manžovi doporučí operaci, k urologovi jde ale až v prosinci a do té doby vyčkáme, co mu řekne a pak uvidíme jak budeme pokračovat dál, je to asi běh na delší trať :,(
Ty taky prosím kdyžtak písni, kdyby jste měli nějakou zkušenost s tou ČM…
Taky držím palce ať brzy dojdete k vysněnému cíli :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková