Úzkostné stavy v těhotenství

297
5.1.13 23:36

uzkostne stavy v tehotenstvi

Mate nekdo zkusenosti s krizovymi Bachovymi kapkami v tehotenstvi? http://www.stesti-zdravi.cz/…kapky-20-ml/ nebo s nejakymi jinymi „zdravymi“ uklidnovadlama, ktere je mozne pouzit v tehotenstvi- napr ve velkem navalu uzkosti. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
388
6.1.13 01:11

Urcite je lepsi to radsi prodiskutovat s tvym lekarem, zejmena v tehotenstvi. ;)
muze tam byt nejaka rostlina, co telu v tehu skodi apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
6.1.13 11:21

@anduletka tak přesn v tomto týdnu jsem měla deprse taky, dokonce takové, že jsem chtela skocit z balkonu a na manzela jsem rvala ze se rozvedeme :zed: :zed: :zed: no proste blbka :,( pokud mas dobrou oporu, zvladnes to neboj…me to trvalo tak 2 týdny a pak samo přešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.13 15:36

Ahojky,
měla jsem úzkosti skoro celé těhu, bylo to strašný. Po porodu se vše ještě zhoršilo, jak jsem doma. Takže až nyní jsem začala brát AD, kdybych to věděla, brala bych je tenkrát už v těhu. Dneska jsou AD vhodné i pro těhotné.

• Citovat
  • Upravit
297
6.1.13 20:53

Dekuju za reakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
22.1.13 19:37

Ahoj,

Příspěvek upraven 14.09.16 v 07:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
9.3.13 09:43

Taky by mě to zajímalo, ptala sem doktora? já jsem někdy v poho ale někdy to na mě padne a jsem mimo a to jsem teprve na začátku tehu :-( je to mě druhé ale u prvniho to vubec neznám tak bych rada vedela něco blíže diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková