Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj holky, jsem čerstvou uživatelkou zelených potravin a ráda bych se zeptala, těch co už užívají, jestli mají zkušenosti i s jinými značkami než je GREEN WAYS,,, neberte to špatně, chci se jen zeptat, protože mi přijde, že jejich cena je dosti povážlivá a na internetu jsou i v BIO kvalitě k dostání levnější.. ale zase bych nerada investovala špatně do svého zdraví. Popřípadě ocením i Vaše zkušenosti
.
Ahojky,
my „zobeme“ taky Green ways. Taky vím, že jsou levnější, důležité je, aby konkrétně chlorella byla 80% vstřabatelnost a také, aby neobsahovala nic navíc, některé mají v sobě i podíl kopřiv nebo něčeho.
Ale ráda se dozvím víc info. Já jsem tam zaregistrovaná, takže mi to nevyjde natolik peněz.
A u nás to má efekt 100% od té doby jsou holky v pohodě, maximálně mají lehčí rýmu nebo kašel, který zvládneme také přírodně.
My mame od GW Mlady jecmen a Chlorellu. Je to sice trochu drazsi, ale zase to vydrzi na hodne dlouho. A jsme s tim spokojeni, ja to trochu flakam, ale manzel temer kazdy den uziva. Jinou znacku jsme nezkouseli, protoze GW nam zatim maximalne vyhovuje, tak proc to menit.
Ahojík, já užívám zelené potraviny už léta, tedy konkrétně od GW. Myslím si, že je to nejčistší forma, která se uná dá sehnat, s porovnáním od jiných značek je max. vstřebatelná, zbírají se rostlinky jen do 30 cm, ty mají nejlepší testovatelné parametry. Celý život poměrně dost sportuji a tak tělo potřebuje i rychleji regenerovat, obzvlášt když není čas na delší odpočinek, po GW se cítím méně unavená, mám lepší vstřebávání, lepší kvalitu nehtu, vlasu a myslim si, že i odolnost vuči respiračním onemocněním, ATB jsem nemela léta. Moje dvě těhotenství jsem užívala taktéž, první dcerka se narodila bez žloutenky, neměla jsem žádne streptokokové infekce, byla krásně veliká a vlasatá, hlavně to byly jediné vitamíny, které jsem v těhu nevyzvracela, všechno chemické šlo hned ven…za 6 týdnu čekám další přírustek, který už ted podle měření má ideální podmínky, jak říká muj gynekolog, takže je mi jasné že budu přenášet
dávám ho i své dcerce, musím zaklepat, neměli jsme doposud žadne ATB a jiné léky
sama za sebe můžu doporučit
Míša
@mišakryštof : to je super..! To má hned člověk lepší náladu, když to pije, já si na zdravou stravu hodně poptrpím, nejsem žádná dietomanka - používám tuky, oleje apod., ale mám ráda kvalitní a zdravé potraviny a tohle je takový můj doplnek, jeste kdyz se s přítelem snažíme o miminko ![]()
Určitě doporučuji, je to zároven takový detox organismu. Já to užívám celé těhu, za pár týdnu mame termín a ja musim zaklepat. Nemela jsem žadnou rýmu, kašel, neboli cokoli jiného…
držím palečky u snažení, já mám obě děti na první pokus
![]()