Zelené potraviny - jaké užívat?

140
29.11.12 11:13

Zelené potraviny - jaké užívat?

Ahoj holky, jsem čerstvou uživatelkou zelených potravin a ráda bych se zeptala, těch co už užívají, jestli mají zkušenosti i s jinými značkami než je GREEN WAYS,,, neberte to špatně, chci se jen zeptat, protože mi přijde, že jejich cena je dosti povážlivá a na internetu jsou i v BIO kvalitě k dostání levnější.. ale zase bych nerada investovala špatně do svého zdraví. Popřípadě ocením i Vaše zkušenosti :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5766
29.11.12 12:31

Ahojky,
my „zobeme“ taky Green ways. Taky vím, že jsou levnější, důležité je, aby konkrétně chlorella byla 80% vstřabatelnost a také, aby neobsahovala nic navíc, některé mají v sobě i podíl kopřiv nebo něčeho.
Ale ráda se dozvím víc info. Já jsem tam zaregistrovaná, takže mi to nevyjde natolik peněz.
A u nás to má efekt 100% od té doby jsou holky v pohodě, maximálně mají lehčí rýmu nebo kašel, který zvládneme také přírodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
29.11.12 12:40

My mame od GW Mlady jecmen a Chlorellu. Je to sice trochu drazsi, ale zase to vydrzi na hodne dlouho. A jsme s tim spokojeni, ja to trochu flakam, ale manzel temer kazdy den uziva. Jinou znacku jsme nezkouseli, protoze GW nam zatim maximalne vyhovuje, tak proc to menit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.12 13:24

Ahojík, já užívám zelené potraviny už léta, tedy konkrétně od GW. Myslím si, že je to nejčistší forma, která se uná dá sehnat, s porovnáním od jiných značek je max. vstřebatelná, zbírají se rostlinky jen do 30 cm, ty mají nejlepší testovatelné parametry. Celý život poměrně dost sportuji a tak tělo potřebuje i rychleji regenerovat, obzvlášt když není čas na delší odpočinek, po GW se cítím méně unavená, mám lepší vstřebávání, lepší kvalitu nehtu, vlasu a myslim si, že i odolnost vuči respiračním onemocněním, ATB jsem nemela léta. Moje dvě těhotenství jsem užívala taktéž, první dcerka se narodila bez žloutenky, neměla jsem žádne streptokokové infekce, byla krásně veliká a vlasatá, hlavně to byly jediné vitamíny, které jsem v těhu nevyzvracela, všechno chemické šlo hned ven…za 6 týdnu čekám další přírustek, který už ted podle měření má ideální podmínky, jak říká muj gynekolog, takže je mi jasné že budu přenášet :D :D dávám ho i své dcerce, musím zaklepat, neměli jsme doposud žadne ATB a jiné léky :kytka: sama za sebe můžu doporučit :mavam: :mavam: Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
29.11.12 14:23

@mišakryštof : to je super..! To má hned člověk lepší náladu, když to pije, já si na zdravou stravu hodně poptrpím, nejsem žádná dietomanka - používám tuky, oleje apod., ale mám ráda kvalitní a zdravé potraviny a tohle je takový můj doplnek, jeste kdyz se s přítelem snažíme o miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.12 15:06

Určitě doporučuji, je to zároven takový detox organismu. Já to užívám celé těhu, za pár týdnu mame termín a ja musim zaklepat. Nemela jsem žadnou rýmu, kašel, neboli cokoli jiného… :mrgreen: držím palečky u snažení, já mám obě děti na první pokus :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková