Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
M
Příspěvek upraven 22.08.17 v 11:20
Nevim kde bydlis, ale predpokladam nekde kde kde je nejaka civilizace
, proto jedine co bych poradila je navsteva jineho doktora…obzvlast po te, co ti tva doktorka „uz po sty“ rekla ze si OK.
Pises, ze tyhle problemy mas uz od 13, takze pokud ti neni 15, tak te to trapi uz radku let…tvoje doktorka to bud resit nechce (treba to bere jako banalitu, nebo neco s cim se „proste musis srovnat“), nebo to resit neumi.
Já bych u tebe změnila gynekologa a nasadila antikoncepci která Ti bude vyhovovat. Zvlášt na tu bolestivou menstruaci a i ty výtoky by mohly vymizet. ![]()
Kamarádka to mívala taky, při MS usnula jen s termoflaškou na břiše…jí na to pomohly nějaké přírodní kapičky, nevim jaký.
Tak co zkusit femigard nebo něco podobného? berou to holky, co chtěj otěhotnět, ale i ty, co mají potíže s MS, je to celkově na srovnání cyklu atd.
Ahoj a ja te poradim ze skušenost umyvatse heřmankem …po sexu, mužeš i každy večer za tyden bi muselo zacnout po malu mizet …ja sama na intimni hygienu použivam jen heřmanovi čaj
A ty bílé hrudky, jeden čas sem to měla taky, jako mladá káča, nějak sem to neřešila, ale je to přesně jak popisuješ, občas to i pálilo, když to bylo na krajíčku. Jen netušim co to bylo, protože po nějaké době, kdy se to střídavě objevovalo a mizelo (ta doba trvala rok, dva?), tak to najednou z ničehonic přestalo ![]()
asi to chce změnit doktora, jestli ona to neřeší, chtěla bych názor i jiného odborníka, aby z toho do budoucna nebyl nějakej problém.
Když jsem byla mladší tak jsem něco podobného měla, doktor mi taky říkal, že s tím nic dělat nejde a že se s tím mám smířit tak jsem mu poděkovala za super radu, ale že bych v budoucnu i chtěla mít děti a šla k jiné dr. Ta jen kroutila hlavou nad výrokem pana dr, přeléčila mě i partnera a byl klid.
Ahoj, taky mám problémy s výtokem už od puberty. Teď po druhém porodu se to rapidně zhoršilo (ale prej to bývá naopak, po porodu by se to mělo zlepšit, ale u mě to neplatí).Denně i 10 intimek, každou chvilku bolesti v podbřišku, že občas chodím o v předklonu, když teda chodím. Během necelého roku, jsem měla 5× atb, několik mastiček a nic. Teď, když jsem byla u doktora naposledy, mluvil o vyšetření na chlamidie, které bych si ale musela zaplatit, protože pojišťovna to neproplácí. A taky mluvil o nějaké poradně, i kdyby si mě zabila, tak si nevzpomenu na název, kde se zabívají právě i chronickýmy výtoky. Já mám ale po porodu řadu věcí, které mi to můžou způsobovat. Mám vodu v břiše, asi tak 3×-4× více, než je normální, dál větší cystu a po císaři břicho samej srůst. Jo další možnost je pro mě špitál, ale to se mi fakt nechce. Ještě říkal, že by mi mohla pomoct antikoncepce.No, jdu tam zase za měsíc, tak si to musím promyslet. ![]()