Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ja zatim nikam nejezdim, pred rokem jsem byla na laparoskopii, ale nic z toho, tak uz jsem se chtela nekam poslat, jjeste zkusime toho Hakla; jinak doktor mluvil o Praze nebo Hradci Kralove. Jak to holky jde rychle? Myslim od dopruceni gyndare az po nejakou aktivitu v car?
@Jennie tak to je parada, ze to vyslo hned napoprve…a mate jeste mrazacky?
@Eveny taky nam to vyslo v Reprofitu a nemuzu nez chvalit, chvalit, chvalit…byla jsem naprosto spokojena…absolvovali jsem hrozne moc pokusu, ale ve srovnani s predchozim CAR a dle doslechu i s ostatnimi je to fakt jedno z nejlepsich
![]()
@ivr ja myslim, ze docela rychle…zalezi na obj.dobe toho konkretniho CAR ![]()
@ivr ja myslim, ze docela rychle…zalezi na obj.dobe toho konkretniho CAR ![]()
@dexonka1
Máme, čtyři
.Pokud by se do roka nepodařilo přirozeně, tak bychom asi šli do KETu.Jsem hrozně ráda, že to vyšlo na poprvé a doufám, že KET nebude ani potřeba…Zítra chci panu Haklovi volat a objednat se na další pondělí, teď co bude je muž v práci a já chci jet na počátku týdne, aby byl pan léčitel ještě plný energie
,jak tu někdo psal…pročítala jsem si o něm info na webu a až na pár výjimek to vypadá, že pán umí
.Ještě bych chtěla tento měsíc zkusit detoikaci s Neerou.
@Jennie tak to je supr, ze muzete prip.na KET…my nikdy na zamrazeni nic nemeli
ale snad nebudete potrebovat a po navsteve lecitele se zadari ![]()
Ahoj, já jsem byla u jeho dcery 2×, u něj potom 1×, ale nepomohl mi. Mám mimo jiné zakloněnou dělohu, oba mi ji prý vrátili do norm. polohy, ale na sonu u gynekologa byla i pak zakloněná, takže za mě ne, nedoporučuji. Ale za pokus nic nedáš, třeba zrovna tobě pomůže ![]()
@Florinka mě zrovna kamoška říkala, že k dceři ne… že jen k němu…tak uvidíme…
@dexonka1
My jsme byli v Pronatalu v Praze, jedno IUI nevyšlo, tak další pokus bylo IVF a zadařilo se napoprvé.