Vitamíny na imunitu 2 roky

23.11.21 08:51

Vitamíny na imunitu 2 roky

Ženský pomoc :(
Syn je poslední půl rok téměř pořád nemocný :( teď jsme dojeli antibiotika a dneska má zase zvýšenou teplotu rýmu a kašel.
Ja uz nevím co mám dělat :‚(
Doktorka věčně doporučuje stoptusin fenistil a nasivin… Syn už to bere jak lentilky :‘(
Je to pořád pořád dokola, nemáte nějaká zkušenosti na vitamíny pro imunitu nebo kapky, které Vám hned zabrali? Mám strach, že zase skončíme v té poslední hrozné fázi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
shadowbabe
23.11.21 09:02

Než nastupovala dcera do MŠ, tak sem používala éterické oleje ( buď aromalampa nebo do koupele ). Tymiánový krém a Eucasol nebo Olej 31. Vyloženě sirup až kolem těch 3 let. Ale mám vše od jedné firmy, takže co se týká produktů z lékárny, tak fakt netuším 🤷🏻‍♀️ Obecně ale asi nebude nic, co zabere do druhého dne na imunitu, jako otočení Arabelina prstenu :hug:

• Citovat
  • Upravit
53190
23.11.21 09:05

Zkus něco s betaglukany, děti mi na to skvěle reagují. Třeba Imunoglukan, Multi-imun nebo Glukánek sirup. Můžeš i Preventan Junior, pokud umí cucat. Ale důležité je každou nemoc důkladně doléčit, ještě několik dní po vymizení příznaků klidový režim, doma hodně větrat. Po každé nemoci vyměnit kartáček na zuby, ručníky a převléct postele. Nasadit probiotika. Držím pěsti, s některými předškolními dětmi je to zatrest, můžu tě ale ujistit, že většina těch „chcípáčků“ vyroste v naprosto zdravé jedince :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11771
23.11.21 09:27

Našim docela slušně pomáhaly dlouhodobě lactobacily - tenkrát Nutrolin sirup. Dávala jsem 3×1 (o dávku více než je na letáku, bylo to dávkování doporučené lékařem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
23.11.21 09:36

Já už toho vyzkoušela fakt hodně a doporučuji i po poradě s lékařkou dávat vitamín D, omega 3, vitamín C. Určitě bych dávala ve vašem případě i probiotika. Určitě musíš kupovat něco co už může 2 leté dítě, já mám starší… Zeptat se i v lékárně na to jestli a jak lze kombinovat. Nám to pomohlo moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
23.11.21 09:41

Slysela jsem hodne chvaly pro deti na draci krev. Ale zkusenost nemam a nevim, jestli je to vhodne i pro tak male dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
23.11.21 09:42

Já mám u dcery 21 měsíců vyzkoušenou Immunotrofinu, ta se může hned od mala, pak dáváme probiotika a jednou týdně i vitamín D, taky pije čaj na imunitu od Apotheke, ten mám vyzkoušený i na sobě, je pro děti od 9 měsíců. A musím říct, že malá byla nemocná loni v prosinci a teď jsme celá rodina měli střevní chřipku, ale když jsem já předtím měla virózu tak malá to jako jediná neměla. A doporučuji i spát při pootevřeném okně, od mala spíme s oknem na mikroventilaci, to nám doporučila doktorka, když měla malá jako dvoutýdenní rýmu, a je fakt že to otužuje sliznice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11206
23.11.21 09:50

Taky můžeš zkusit čističku vzduchu na spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
23.11.21 10:00

Na posílení imunity je dobrý Imunoglukan, ale určitě nelze očekávat, že zabere hned, to ovlivnění imunity nějakou chvíli trvá. Vhodné je začít dávat třeba už v září, ještě před nástupem hlavní vlny respiračních infektů.
A taky laktobacily, ty dáváme skoro pořád, imunita začíná ve střevě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
23.11.21 10:03

Jak ho strojis? Chodí do kolektivu? Ma pestrou stravu?

• Citovat
  • Upravit
555
23.11.21 11:30

Mate prosím někdo zkušenost s tímto sirupem? https://www.drmax.cz/…fina-d-200ml

Dcera 2 roky půjde od ledna do školky a byla bych nerada, kdyby mi hned zůstala doma. Pestrou stravu má, ven chodíme, nemocná ještě nebyla, žádný doplňky stravy ji nedávám (ani D).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.11.21 11:37

@tutulka123 Jo, ten si lidi chválí, betaglukany a vitamíny na imunitu :palec: Ale na tvém místě bych se připravila, že bude doma hodně. Ono je to vlastně i žádoucí - imunitu nejlépe buduje opakovaným vystavováním respiračním onemocněním, takže každá rýmka je vlastně takové malé očkování a ve škole pak už tolik marodit nebude :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
23.11.21 11:40

@unuděná dekuju, vyzkouším ho ;) no uvidíme, jak to na ní zapůsobí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.22 17:11

@Terezkapupi
Ahoj pokud je to stále aktuální já dávám synkovi Probio a CBD tady od této firmy a musím říci, že jsem již dlouhodobě velmi spokojená. Syn dříve stonal opravdu hodně, nyní je to veliký rozdíl.
Po bezplatné registraci jsou ceny ještě o 20%nižší.

https://katerina-stiburkova.harmonelo.shop/…probio-d511/
https://katerina-stiburkova.harmonelo.shop/…lo-cbd-d562/

Krásný den a hlavně pevné zdraví :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík