Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky jaký jste braly nebo berete vitamíny při snažení o mimi?
Snažíme se už dlouho a máme za sebou už 4 neúspěchy ![]()
Teď jsem si dávali skoro rok pauzu protože jsem potřebovala vypnout nebyla jsem si jistá jestli bych další zklamání zvládla.
Ale teď bych to chtěla zase začít zkoušet.
Dostala jsem vitamíny od GS Mamavit, tak je začnu brát, jinak beru jen listovku
Určitě listovku a vitamin D. To by mělo stačit, pokud máš pestrou stravu.
Já jsem zkoušela kde co - od gynexu po bylinkové čaje, ale skončila jsem u Femibionu (kys. listová) a pak celaskon, magnesium (trpím na kreře a bolesti hlavy) a vitamín D ![]()
Kyselinu listovou beru. Ale říkala jsem si že bych zkusila ještě něco k tomu a tech vitamínu je tolik že jsem si říkala že se zeptám jaky jsou nejlepší.
Já beru druhý měsíc femibion a příští měsíc zkusíme, zda se podaří, nebo ne. ![]()
Mi po potratu dr říkala že Femibion mám brát. Měla jsem mamavit ale ten se prý doporučuje až v 3 trimestru prý.
Holky děkuji rozhoduji se mezi Fertipronou a Femibionem oboje maji v Benu lékárně tak uvidím co nakonec koupím.
@Vladka23 mi dr po potratu doporučila Femibion. Ten stejně beru.
@Mslenka já se nakonec rozhodla že budu brát Femibion byla jsem dneska vyzvedávat antibiotika pro babičku v Benu lékárně a měli ho tak tak to bylo hned jasné 😁
Nečekám zázraky ale třeba se už konečně jeden stane a dočkám se // a snad tentokrát to dotáhnu až do konce
@Vladka23 určitě se brzo objeví. Můžeš zkusit pít při ms kontryhel čaj. A nápoj gravimilk.
@Mslenka no ja si ješte zkusila ještě koupit bylinkový čas Plodnost. Pila jsem ho i loni a pak jsem našla// jestli to bylo diky tomu čaji nevím ale bylinky neublíží 😁