Vitamíny pro kojící vlasy

99
6.10.21 16:59

Vitamíny pro kojící vlasy

Zdravím poradíte nějaké dobré vitamíny pro kojící matky? Hlavně na vlasy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
99
6.10.21 17:00

Omlouvám se hah mělo tam bejt matky ne vlasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
6.10.21 17:08

No já na vlasy jako kojící brala Donna hair, ale fungovalo to, až když sem přestala kojit, do té doby jely hormony a nepomohla by ani svěcená voda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
6.10.21 17:35

Já jsem taky během kojení pelichala jako Malamut na jaře. Nechtěla jsem brát doplňky jako Collagen, protože ty studie u kojících matek většinou nejsou k dispozici, takže jsem zařadila biotin, zinek, ryby pro obsah nenasycených mastných kyselin, potraviny s vysokým obsahem železa a vitamínů A, B, C. Trochu se to zlepšilo ale po sprše vždycky v odtoku byl chomáč, velikosti dospělého křečka medvědího :oops:

Po ukončení kojení zase vypadám lidsky a ne jako Vychuchol vymáchaný v ranní rose.
Ale teď mi dokonce přijde, že mám teď vlasy silnější a hezčí než před kojením.
Může to být ovšem způsobeno radostí nad tím, že už jich mám teď víc, než Křemílek s Vochomůrkou.

Příspěvek upraven 06.10.21 v 17:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
6.10.21 17:38

@Kriss Tina a taky se vám skra celý vlasy a vypadávaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
6.10.21 17:38

Nevyhazuj penize za nejake zarucene,,zazraky" a kup si radsi neco na sebe. Vlasy po porodu proste padaji, jsou mrtve a nezachani to nic. Narostou ti za par mesicu nove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
6.10.21 17:40
@klíč568 píše:
@Kriss Tina a taky se vám skra celý vlasy a vypadávaly?

Jo byla sem skoro plešatá a nepomohlo nic. Až když sem přestala kojit, tak začaly růst nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
6.10.21 18:36

Jakoze me nejvic pobavil nazev diskuze :lol: :lol: :lol: uplne vidim jak ty valsy koji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
10.10.21 22:20

A co tedy uzivat aby se zamezilo padani? v lekarne mi rekli ze nejakej doplnek v tabletach bych uzivat nemela pokud kojim tak jsem si koupila jen nejakejsampon, ale moc mu neverim…jsem skoro ctyri mesice po porodu a vlasy mi padaji teda silene, jen se jich dotknu a mam plnou dlan, jsou po me uplne vsude😒to je sice dobry ze po skonceni kojeni to bude zase dobry ale do ty doby budu plesata jelikoz jsem nikd nemela huste vlasy samy o sobe byly vzdy strasne jemne a ridke, takze to ze mi ted jeste vypadavaji je na me dosti znat😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová