Vitamíny pro školkové dítě

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
133
15.2.25 07:54

Vitamíny pro školkové dítě

Dobrý den, dejte mi prosím nějaké tipy na kvalitní vitamíny pro děti. Syn teď dost trpí na rýmu a kašel. Snažíme se dávat vyváženou stravu, ale chtěla bych to podpořit i právě nějakými vitamíny.
Moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3624
15.2.25 08:51

Imunoglukan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
15.2.25 08:54

Nase doktorka říkala, že všechny ty dětský vitamíny jsou jen drahy bonbóny. Prý nejdůležitější je C a D. C ideálně v jídle, nejvíc je v červené paprice. D doplňovat hlavně přes zimu, ale nepřestávat ani v létě, jen treba nebrat denně. Každopádně nase děti byly suverénně nejzdravější ten jeden rok, kdy jsem se na veškeré vitamíny vykašlala a nedávala jim nic. Ovšem letos se to nepovedlo, nemocní byli a jsou, tak jsem je vitamínama cpát začala a nemocní jsou dal… na tu nemocnost má vliv milion věcí, ale vitamíny to z našich zkušeností nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
15.2.25 09:04

U nas zabira preventan junior, vibovit, rano a vecer strikat sterimar a pri prvnich priznacich kalobu, k rozjete ryme pridat Sinupret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3319
15.2.25 09:08

Bactoral :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8879
15.2.25 09:13

Nauč se taky klíčit. U nás se na to přišlo nedávno. Našim děckám chutná klíčený hrášek nejvíc. Chutná jak čerstvý hrášek. Ještě ředkvičky. Tam máš vitamíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.2.25 09:18

Já dávám dětem kolostrum od Betuly je tedy drahé, ale musím říct že od září do prosince bez nemoci. Když nepočítám tedy nějakou slabší rýmičku. Většinou mi hned na konci září začali marodit. Mám tedy už školní děti 1 a 3 třída. Bohužel jsem udělala chybu a přes vánoční prázdniny ho vysadila a teď jsme už 14 dní doma (chřipka) možná by to chytli i tak :nevim:
Každopádně @Kelsey1 to mě zaujalo a asi se to taky naučím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8879
15.2.25 10:16

@Tissana
Naše aktuální zahrádka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.2.25 13:46

@Kelsey1 Tak už jsem si o tom něco načetla. V košíku mám misku na klíčeni stejnou jako vy :D a vybírám semena. Hrášek beru určitě, doporučíte mi prosím ještě nějaké? A na kolikrát třeba vyjde 200g balení semen hrášku? Možná se ptám jak tatar :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
15.2.25 13:54

Fazolky mungo. Chutnají taky po hrášku a klíči celkem rychle. Jinak tak prosím o tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8879
15.2.25 14:34

@Tissana teď mají různé misky na klíčení v akci v uni hobby, jestli máš blízko. Dávám maximálně 1-2 PL. Ono vše klíčením nabude. A pak klíčky vydrží v lednici 3-4 dny. Zatím jsem teda toho hrachu odebrala trochu. Ředkvičky jsou jedny štiplavé. Druhé ne. Teď mám prvně i fazole. Kolegyně si koupila dvě sklenice na klíčení. Má je třeba Lidl e-shop. Do jedné dává mix různých semínek v neděli a do druhé ve středu. Postupně má stále nové. My samozřejmě jíme čerstvou zeleninu a ovoce. Ale kořínky dávám třeba do salátů, na chleba, oblohu k jídlu. Nebo jen tak na chuť.
My zatím rozdělujeme druh podle patra. Ale taky jsem říkala, že asi budu patra rozlišovat podle dnů, jak má kolegyně sklenky. Že do každého patra založím v jiný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí