Vítání občánků 2-3 měsíce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
317
16.10.24 16:13

A prosimtě to seš takhle vystresovaná ze všeho, kde máte být v určitý čas? My od narození obou dcer denně někde jezdíme, máme kroužky, lékaře, starší dcera má spoustu aktivit a malá dcera přes den spí všude jinde než v posteli, nejčastěji v kočárku u domu nebo v autě, pokud máme být někde na čas, vyjedeme dříve, ať se prospí před začátkem…na vítání občánků naší mladší dcery zpívala ta starší se školkovým sborem a bylo to moc hezké…kojila jsem před začátkem a někdo kojil i během akce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.10.24 21:30

Ani ne.. Ja jsem byla hodne v pohode od zacatku… Dokud jsem ze vsech stran (od pritelivi strany) nezacala poslouchat, ze mam davat dudlik, kdyz malej breci a buh vi co nejsem za matku, ze ho nedavam.. A pak ze jejich deti byly nauceny lehnout a spat.. Malej usina bez dudaku od zacatku, usina hezky.. Jen kdyz ho treba trapi brisko tak holt place.. Nebo kdyz nemuze zabrat, ale zatim jsme vse vyresili celkem hladce bez dudliku.. Kdyby ho neplival od zacatku tak bychom mu ho i davali, ale kdyz ho nechtel tak jsme se domluvili s pritelem, ze mu ho rvat nebudem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10992
17.10.24 07:36
@Aneeetaaa píše: Více

Je to vaše dítě, dělejte si to podle sebe a podle něj. Ani jedno z mých dětí dudlík nechtělo, neznám, že by si kluci lehli a sami usnuli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3537
17.10.24 09:36
@Aneeetaaa píše: Více

Nechcete dávat dudlík, tak nedávejte. Neboj, takových nevyžádaných rad uslyšíš spoustu ;). Já se s jednou přidám :andel: - dávej pozor ať si nezačne cucat palec, to se odnaučuje mnohem hůře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10992
22.10.24 08:29

@Market Simkova A četla jsi úvodní příspěvek?? Že jde o tříměsíční miminko? To udrzis aktivní venku jak? V tomhle věku a počasí mi venku naopak děti téměř okamžitě usínaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí