Nespokojené mimino

14
13.10.24 14:49

Nespokojené mimino

Ahoj, nevím jestli na tohle rada, tak si jdu možná spíš jen postěžovat..
Mám čtyřměsíčního chlapečka, a když zrovna nespí, tak je věčně nespokojený.
Ono ho teda ještě stále moc trápí bříško a už jsem z toho tedy taky dost zoufalá, a nepřeháním, když řeknu, že tlačí od rána do noci a ikdyz si prdne, tak nemá pořád dost :nevim:
Ale hlavně hned kvůli všemu hystericky řve, chvilku ho zabaví nějaká hračka, ale pak ho přestane bavit a rev, něco mu nejde a rev, v kočáru rev a prostě takle celé dny :zed:
Už nevím jestli je to normální nebo ne, ale dost mi z toho hrabe…
Tak otázka za bludištaka, někdo nějakou radu? Měl jste to někdo také tak? Prosím ujistěte mě, že to přejde…
Moc diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16225
13.10.24 14:51
@Andrea800 píše: Více

Když víš, že ho trápí bříško, co vše děláš pro to, aby se mu ulevilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
13.10.24 14:57

@Dahlia0409
Zkoušíme už od té doby co to začlo snad všechno, masáže, nahřívání, cvičení, fenyklove/kmínové čaje (piju teda ja-kojim), espumizan, babycalm, probiotika, momentálně dáváme sebamed. Když jdu ven nosím v šátku, kočár nesnese.. nic nám nezabírá, pediatr pořád jen prodlužuje dobu „musíte vydržet, to přejde“ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16225
13.10.24 14:59

Dej trochu fenyklového čaje přímo jemu a případně řeš svoje stravování, zda není něco, co mu vadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
13.10.24 16:53

Zkusila bych bezplenkovku, nám na tohle zabrala zázračně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.24 18:15

Pokud kojis, zkus bezmlecnou dietu aspon na mesic, protoze se to projevi nejdrive za 2-3 tydny. Treba to neni od prdiku. Dale si porid sluchatka, co umi odhlucnit rev. Pokud jde, tak nechat pohlidat treba v kocarku, aby sis odpocinula mentalne, ono v kuse to poslouchat je na palici asi po 3 minutach, co pak po 3 hodinach…Jinak me pomohlo a pomaha si rikat, ze rev je komunikace a jinak to to mimino neumi a zaroven si opakovat, ze prvni rok se musi jen prezit…

• Citovat
  • Upravit
13.10.24 19:10

My jsme to meli taky tak, a jediny co opravdu pomohlo, byl cas. Jak byla vetsi, tak se zabavila vic a vic sama. Ted ji bude 10 mesicu, porad je to s ni obcas narocne, ale uz tolik nerve, a jsou dny kdy uz nerve vubec. Nicmene svoji nespokojenost umi stale dat najevo, kdyz na to prijde. 😀 U nas se to zlepsilo hlavne po 6.mesici. Taky jsme mysleli, ze ji hodne trapi brisko, ale tezko rict, jestli to bylo to hlavni, nebo proste jeji nervova soustava je narocna. Mne pomahalo rikat, si ze za to nemuze a tohle je jeji zpusob komunikace ale ano, obcas to bylo o nervy 😅 Pak travit cas i mimo mimco, jit ven si zabehat nebo s kamaradkama na kafe, do kina nebo proste neco u ceho clovek vypne a nemusi chvili resit ten rev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
13.10.24 19:29

Můžeš ještě zkusit homeopatika Colental.
A jak kaká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
13.10.24 20:17
@Anonymní píše: Více

Zrovna zkouším, uvidíme zda zabere, ale zatím žádná změna asi po 2 týdnech… Ale je pravda, že až po týdnu jsem zjistila, že bezmlecna dieta není jen o vynechání mléka a mléčných výrobků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
13.10.24 20:18

@Petronela8523 moc díky za podporu, ne že bych to někomu přála, ale je trochu uklidňující slyšet, že v tom člověk není sám 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
13.10.24 20:20

@ALIPELI vám to pomohlo? Dřív to bylo několikrát denně hodně řídké, teď poslední dobou jsme ráda, když je jednou za 2 dny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
13.10.24 20:30

Syn měl povolené břišní svalstvo, takže jsem mu s kakaním do cca 6m musela pomáhat rourkou, a tak ho prdy netrápily. Hodně se to spravilo, když jsem dávala probiotika Laktobacilky (např. Biogaia mu dělala hroznej bordel v bříšku)
Můžeš ale zkusit klidně rourku. Není to návykové.
Na homeopatika ale nedám dopustit u jiných věcí, např. úrazy.

A jaky vitamin D dáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
13.10.24 20:49
@ALIPELI píše: Více

Zkusím ty jiné probiotika, dávali jsme biogaiu. A mrknu na ty homeopatika. Déčko dávám Terezii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí