Vítání občánků 2-3 měsíce

8
16.10.24 07:09

Vítání občánků 2-3 měsíce

Ahoj holky, prosím o radu, za 10 dní máme vítání občánků s tím, že malému budou skoro 3 měsíce. Po noci je vyspalý kolem 8.hodiny a další spánek je tak kolem 11.hodiny (v postýlce přes den neusne).
Problém je, že vítání občánků máme v 11 hodin a nerada bych mu narušovala dobu spánku nějakým přenášením nebo aby brečel, že chce spát. Takže bych ideálně potřebovala, aby spal tak do 10-10:30, pak nakojim a půjdeme..

Dneska jsem proto zkusila vstát s malým v 5 hodin- když se probudil na kojení.. Od té doby usíná :,( Snažím se ho udržet vzhůru, teď kojíme a za chvíli půjdeme ven, aby se prospal..

Budu ráda za rady a případně tipy..

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1210
16.10.24 07:12

Tak ti tam bude spat v náruči. A nebo nechod. Víc variant asi není.
Je to akce za me úplně k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
16.10.24 07:15
@Aneeetaaa píše: Více

Určité bych mu kvůli vítání občánků takhle dopředu nenebouravala režim spánku.
Prostě tam půjdete a nějak to dopadne, na trénink se vykašli

Příspěvek upraven 16.10.24 v 07:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.24 07:18

Ono to nejspíš nebude přímo v 11. Taky se musí všichni sejít a usadit. To je na pár minut. Asi tak nějak pojedete takže by mohl spát cestou v autě. :nevim: vítání jsem dělala několik let a děti pláčou. :nevim: bude v jiném prostředí a třeba ho to zabaví tak, že plakát nebude nebo taky ne :?.
Nestačilo by to posunout o půl hoďky? Nebudete tam celý den.

• Citovat
  • Upravit
20877
16.10.24 07:22
@Aneeetaaa píše: Více

Vůbec to takto na sílu neřeš. Prostě tam dojdite a uvidíš. Když tak ti bude spát v náručí. Nebo jej budeš někde bokem chovat. Je to na chvíli a každý s tímto tam počítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7293
16.10.24 07:52

Proč ho ale budíš o tři hodiny dříve? Já bych ho max v ten den vzbudila před sedmou a na vítaní bych vyrazila s kočárkem už před desatou aby usnul v kočárku… mi tak tedy dcera v pohodě spala v kočárku. Ale nějaký trénink předem deset dní vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9281
16.10.24 07:54

Tak tohle jsem fakt neřešila. Malej byl v kočárku a vítání prospal no :nevim: jako bylo mu to dost jedno. Určitě bych kvůli vítání dítě nebudila dřív apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10914
16.10.24 07:55

Nijak bych to neřešila dopředu. Vždy, když jsme něco měli s tím, že by bylo ideální, aby spal tak a tak (fyzio, lekar), tak ten den spal často úplně jinak. Za mě lepší, když vítáni prospi, než když celou dobu bude brečet, ale i s tím tam počítají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.10.24 07:59

Ježiši chudák, kvůli jedné takové šaškaráda akci mu narušuješ jeho přirozený spánkový režim?? Prostě tam jděte, usne ti v kočárku nebo v náruči, nebo taky ne a zdřímne si v jiný čas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32887
16.10.24 08:03

Žádný režim bych neměnila. Můj chvíli koukal a potom usnul, přímo v té fotící kolébce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8450
16.10.24 08:07

V nejhorším to prospí no :nevim: vždyť z toho stejně nic mít nebude - nebude první ani poslední

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4852
16.10.24 08:32

Vítání občánků je vcelku zbytečná komedie. V tomhle období, kdy létá kde co, bych tam s takovým prckem nešla :nevim:
Pokud na tom trváš, vezměte to tam kočárkem / navaž si ho do šátku - usne ti cestou a tam to prospí, alespoň se nebude nudit a brečet. Narušovat mu kvůli tomu spánkový režim 10 dní dopředu je nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30931
16.10.24 08:37

@Aneeetaaa byla bych rada, pokud by tuto akci dite prospalo u me v naruci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22861
16.10.24 09:29

Nechala bych to osudu, nic bych netrénovala, nenarušovala..nějak to dopadne. A když tak bude spinkat v náručí/kočárku/nositku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.10.24 09:31

Děkuji vám ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie