Vítání občánků - Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
muffinka89
19.10.11 17:50

Tak to bylo moc pěkné.Co se týká fotek tak pan fotograf fotil po celou dobu obřadu a pak ty co si fotky zaplatili(350 nebo i z cd ze všema fotkama 500Kč)si na konci zavolala a udělal rodinné fotky. :hug:

• Citovat
  • Upravit
169
22.10.11 00:15

Ahojky, u nas vitání obcanku uz probehlo a na Praze 4, Táborská. Malej se narodil v unoru a v cervnu jsme dostali pozvanku.Maminka dostane kytku a malej darky, knizku, pexeso, pastelky, omalovanky, privesek s logem Prahy 4, pametni list, snad jsem na nic nezapomela :lol: bylo to pěkné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
WiZ
27.9.12 07:38

My jsme z prahy 4 Lhotka. Malymu je pres rok a pozvanka nikde. Uz jednou jsme se ptaly v pul roce co se deje, ze kolem nas vsichni uz jsou pozvani, maj to za sebou a nam se nikdo ani neozval. Zeptaly jsme se a ani za odpoved jsme nestaly. Do dnes. Myslim si, ze ted si muzou privitat co chtej, ale malej to nebude a stejne nas nepozvaly.

• Citovat
  • Upravit
26
4.3.13 14:33

My jsme z Braníka, malýmu je 16. měsíců a pozvánka taky nepřišla a asi už ani nepřijde. To je divný, aby vítali takhle velký děti, co? Je mi trochu líto, že mu nic nenalepim do deníčku, ale věšet se kvůli tomu nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
23.4.13 21:17

Ahoj… my sme z Modřan a vítání občánků sme mali minulý týždeň. Malý má 10,5mesiaca. Bolo tam 10detí v rovnakom veku a všetko boli chlapci :) bolo to pekné…
Nebol tam niekto z emimina s nami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
24.4.13 09:45

Ahoj Popletko my jsme z Komořan a zajímalo by mě to vítání :) Dostali jste pozvánku? Na webu Prahy12 jsem totiž četla, že si člověk musí vyplnit přihlášku, tak by mě zajímalo jak to je. Děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
24.4.13 15:47

Ahooj, já mám 7. měsíční kluky a bydlíme na Praze 4 a také zatím vůbec nic :( Tak snad nám přijdou pozvánky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
24.4.13 15:53

@Lišťule ahoj.. jj určite si musíš dať „prihlášku“.. ja som bola dneska pre fotky a hneď som sa pýtala pani či je to zámer, že pozývajú až tak „staršie deti“ povedala že ano - aby tam vydržali kludne sedieť a neplakali… takže pozývajú až okolo 10 mesiaca ;) pozvánku stačí poslať mailom :mavam: jo a fotky robia krásne. Počas obradu je zakázané fotiť iným osobám… majú svojeho fotografa a za 370,–Kč odfotí čo len chceš ;) foto dávajú na cd a pár ich aj vytisknú :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
24.4.13 15:56

Děkuji moc, malý má zatím 3. měsíce, takže ještě máme čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
24.4.13 15:57

@Lišťule jj ale na pozvánku nezabudni ;) ja som ju posielala hneď ako som to našla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
24.4.13 16:00

Stačí jim tedy jen poslat e-mail, že mám zájem, aby mi přivítali dítě? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
24.4.13 16:07

@Lišťule :lol: to ne.. musíš vyplniť tú prihlášku naskenovať jak sa ti dá a poslať mailom.. ak nemáš skener tak poštou, alebo osobne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
24.4.13 16:09

@popletko ok, se tam stavím při procházce. Děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hana V.
23.5.13 13:10

Ahoj, já dostala pozvánku cca před 14 dny a dnes jsem byla s malou na VÍTÁNÍ. Už se blížíme k 9 měsíci :D Dostala přání, zlatý přívěšek, knížku Dášenka a nechaly jsme se vyfotit /myslim asi 8 fotek za 350.- kdo chce i cd připlatí 150.-/ na něm má být 40 záběrů :mavam:

• Citovat
  • Upravit
12
6.6.13 18:02

Ahoj, malý je už skoro 8. měsíců a pořád nic :( Přitom sem tam psala e-mail, když jí byli 4. měsíce a dostala jsem odpověď že pozvánka chodím mezi 6-7 dítěte. Tak nevím zda na nás nezapoměli :D :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí