Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, u nas vitání obcanku uz probehlo a na Praze 4, Táborská. Malej se narodil v unoru a v cervnu jsme dostali pozvanku.Maminka dostane kytku a malej darky, knizku, pexeso, pastelky, omalovanky, privesek s logem Prahy 4, pametni list, snad jsem na nic nezapomela
bylo to pěkné
My jsme z prahy 4 Lhotka. Malymu je pres rok a pozvanka nikde. Uz jednou jsme se ptaly v pul roce co se deje, ze kolem nas vsichni uz jsou pozvani, maj to za sebou a nam se nikdo ani neozval. Zeptaly jsme se a ani za odpoved jsme nestaly. Do dnes. Myslim si, ze ted si muzou privitat co chtej, ale malej to nebude a stejne nas nepozvaly.
My jsme z Braníka, malýmu je 16. měsíců a pozvánka taky nepřišla a asi už ani nepřijde. To je divný, aby vítali takhle velký děti, co? Je mi trochu líto, že mu nic nenalepim do deníčku, ale věšet se kvůli tomu nebudu ![]()
Ahoj… my sme z Modřan a vítání občánků sme mali minulý týždeň. Malý má 10,5mesiaca. Bolo tam 10detí v rovnakom veku a všetko boli chlapci
bolo to pekné…
Nebol tam niekto z emimina s nami?
Ahoj Popletko my jsme z Komořan a zajímalo by mě to vítání
Dostali jste pozvánku? Na webu Prahy12 jsem totiž četla, že si člověk musí vyplnit přihlášku, tak by mě zajímalo jak to je. Děkuji za info
Ahooj, já mám 7. měsíční kluky a bydlíme na Praze 4 a také zatím vůbec nic
Tak snad nám přijdou pozvánky.
@Lišťule ahoj.. jj určite si musíš dať „prihlášku“.. ja som bola dneska pre fotky a hneď som sa pýtala pani či je to zámer, že pozývajú až tak „staršie deti“ povedala že ano - aby tam vydržali kludne sedieť a neplakali… takže pozývajú až okolo 10 mesiaca
pozvánku stačí poslať mailom
jo a fotky robia krásne. Počas obradu je zakázané fotiť iným osobám… majú svojeho fotografa a za 370,–Kč odfotí čo len chceš
foto dávajú na cd a pár ich aj vytisknú ![]()
@Lišťule jj ale na pozvánku nezabudni
ja som ju posielala hneď ako som to našla ![]()
Stačí jim tedy jen poslat e-mail, že mám zájem, aby mi přivítali dítě? ![]()
@Lišťule
to ne.. musíš vyplniť tú prihlášku naskenovať jak sa ti dá a poslať mailom.. ak nemáš skener tak poštou, alebo osobne ![]()
Ahoj, já dostala pozvánku cca před 14 dny a dnes jsem byla s malou na VÍTÁNÍ. Už se blížíme k 9 měsíci
Dostala přání, zlatý přívěšek, knížku Dášenka a nechaly jsme se vyfotit /myslim asi 8 fotek za 350.- kdo chce i cd připlatí 150.-/ na něm má být 40 záběrů ![]()
Ahoj, malý je už skoro 8. měsíců a pořád nic
Přitom sem tam psala e-mail, když jí byli 4. měsíce a dostala jsem odpověď že pozvánka chodím mezi 6-7 dítěte. Tak nevím zda na nás nezapoměli
![]()
Tak to bylo moc pěkné.Co se týká fotek tak pan fotograf fotil po celou dobu obřadu a pak ty co si fotky zaplatili(350 nebo i z cd ze všema fotkama 500Kč)si na konci zavolala a udělal rodinné fotky.