Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
Přijdete do sálu, sednete si, proběhne proslov, pak kulturní vložka - u nás zpívaly děti ze školky, potom si budou volat podle jména - maminka dostane kytičku, miminko tašku s dárky (u nás knížka, karty, zlatý přívěšek s nápisem Praha 4, časopis), vyfotí vás fotograf. Pokud budeš chtít, tak tě ještě fotograf vyfotí zvlášť na konci obřadu.
Co se týče oblečení - někdo v džínech, někteří chlapi tam přišli v obleku. Většina spíš tak nějak slavnostněji oblečená…
My malé nic nekupovali.
Jo jo pexeso,o tom sem už něco slyšela
Takže když si vezmu džíny a košili tak snad neudělám ostudu ![]()
Jééé, můžu se zeptat, odkud konkrétně z Prahy 4 jste a kolik je dítěti? Já jsem totiž z Novodvorský, malýmu bude půl roku a po pozvánce anividu ani slechu, tak jestli si tam mám zavolat anebo čekat až půjde dítě do školky
Díky! ![]()
teda my sme z michli a ziadne vitanie nebolo
nicolka uz ma 2 roky skoro
tak to jedine ak by to bolo zaroven s maturitnym vecierkom ![]()
Ahoj Radečkovi byl rok a taky ještě nic
A bydlíme v Nuslích na Jezerce.
pata308 píše:
teda my sme z michli a ziadne vitanie nebolonicolka uz ma 2 roky skoro
tak to jedine ak by to bolo zaroven s maturitnym vecierkom
**Atanerka ** píše:
Ahoj Radečkovi byl rok a taky ještě nicA bydlíme v Nuslích na Jezerce.
my jsme z Prahy 12, a pokud se chceme účastnit vítání, musíme se „přihlásit“ a oni pak pošlou pozvánku všem zájemcům, až to bude… automaticky taky nezvou…
Jééé tudle jsem právě taky plašila, že nám ještě nic nepřilo. tak jsem volala na úřad pro prahu 4 a prej by nám měla pozvánka přijít někdy v říjnu a pozvání na listopad. Tedíkovi v tu dobu bude 5 měsíců ![]()
Ahoj,jsem z jižního města,Praha 11 a žádnou pozvánku jsme také nedostaly,malé bude teď v říjnu rok.Určitě z toho nejsem zničená,ale je divné,že někoho pozvou a někoho ne. ![]()
Ja jsem jako Gabiii z jiznaku a ja si na matriku volala (ale to bylo kvuli tomu, ze jsem mela jine trvale bydliste) a meli tam Bertika napsaneho v seznamu na pozvani.
Já sem spíše byla překvapená,že moje ani ne půl roční dcera dostala dopis
.Já si myslím,že nebude moc o co stát ![]()
My jsme to taky moc neprožívali
Ale máme z toho hezké foky malý od fotografa. Majdě jsou dva roky a stále tu fotečku máme v rámečku vystavenou.
Já jsem tam tenkrát taky volala a napsané nás tam měli.
Nas pozvali kdyz bylo prvni dceri 7 mesicu, jsme primo z Nusli. Ted zatim nic, ale bylo to docela fajn, vzali jsme babicku s dedou a mame pekne fotky.
Byli jsme pozváni na vítání občánků a tak se chci zeptat jak probíhá a co mám dát malé na sebe?Mám malé k té„příležitosti“ koupit nějaký dáreček?Díky