Vítání občánků v Liberci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4049
5.9.11 17:07

Vítání občánků v Liberci

Ahoj maminky,nejste některá z Liberce? Chtěli bychom s malou na vítání občánků,ale nikde nemůžu sehnat info,ani na stránkách města,mají tam plno „bejkáren“,ale tohle ne :lol: Jasně,další možnost je zvednout zadek a dojet se zeptat :mrgreen: Ale tak třebas bude :wink: nějaká z vás vědět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Rose-k
5.9.11 18:26

Oni ti z předstihem pošlou pozvánku neboj,aspoň u nás to tak bylo :wink: Pokud teda na vás nezapomenou…

• Citovat
  • Upravit
4049
5.9.11 20:34

Diky;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
11.9.14 19:53

Ahoj! Oživují diskusi. Jsou nejake miminka z Liberce na ktere se zapomnělo.? Kamarádka ma 7 měsíčního chlapečka a pořád je ne pozvali na vítání občánků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
11.9.14 20:13

@naty78 Jo, myslim, ze jsem tam kvuli tomu volala… Vsichni kolem byli, my nic… Ale brali to nejak podle data narozeni a prijmeni. Ale klidne tam zavolej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
11.9.14 20:15

@Gonyosoma děkují. Řeknu ji ať tam raději zavolá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
11.9.14 20:18

@naty78 Myslim, ze to probiha kazdy tyden. Vim, ze mi termin nevyhovoval z duvodu statnic a nebyl to vubec problem. Male bylo asi sedm mesicu. A neni zac :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
11.9.14 20:24

Já mám dojem, že přes léto to neprobíhá (dovolené atd…). Jinak pátky a určitě nebude problém se domluvit, stačí tam zavolat nebo napsat mejlík

Kde, s kým a kdy životní situaci řešit
Historická radnice, 2. patro, kanc. č. 217
Martina Matviaková, referentka oddělení kultury, tel. 485 243 382, e-mail: matviakova. martina@magistrat.liberec.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
11.9.14 20:51

@Janikula :palec: super. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie