Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, poraďte mi prosím, jakou porodnici zvolit. Měla jsem už půl roku dopředu vybranou Porubu a dnes jsem se dozvěděla, že od pondělí ji malujou a bude v podstate omezen provoz celych 14 dni
Takze honem vybiram jinou porodnici. Nejvice me zaujaly Vitkovice a Karvina. Akorat ze Vitkovice pry maji casto stop stav…Poradte prosim.
Diky, Mufka
Vitkovice super,naprosta spokojenost jak na porodnim tak na sestinedeli.
stop stavu bych se nejak moc nebala.
Zalezi kam to mas bliz…?
Vítkovice 2×jsem tam rodila a vždycky za mnou zabouchly dveře a byl stop stav,ale u druhého jsem tam vlezla i přes ty zavřené
bo jsem jim tam málem porodila už při kontrole
Karvinou neznám a ani jsem o ní nikdy neslyšela nikoho mluvit
Mufko, znám Vítkovice, porod jsem měla moc pěkný, asistentky jsou profi a celkově se ti docela přizpůsobí, klystýr ti nabídnou, můžeš odmítnout, polohu pro porod si můžeš zvolit, na břicho ti mimi položí (ale jen chviličku), snaží se o co nejpřirozenější porody, ale jsou tak napůl cesty. Příjemné prostředí, jsou tam nové porodní boxy. Šestinedělí je dost jiná kapitola, ale podle vyprávění to jinde lepší nebude. Pokoje mají i nadstandard, ale věčně obsazené, jinak jsme byly dvě na velkém pokoji. Jídlo poživatelné, na sprchu jsem nemusela stát frontu a záchod jsem po klystýru stejně neřešila.
Do Vítkovic bych šla klidně znovu, zakládají si na lidském přístupu k pacientovi a je to znát.
Karvinou neznám, ale myslím, že tyto dvě porodnice jsou dost daleko od sebe, takže bych zvolila tu bližší tobě, porodit před branou nemocnice tě určitě nenechají.
Helmitko ja teda zazila jeste stare sestinedeli ale myslim ze uz se rekonstruovalo ![]()
Jinak ja mela nadstandart,proste jsem je tak casto a dlouho otravovala-uz pri prijmu,ze jsem ho hned dostala.A mela jsem wc a sprchu jen pro sebe.
Jidlo teda nic moc,ale pochybuji ze nekde v porodce jsou jidla jako v restauraci.
2× Vítkovice a ani jednou stop stav…teď v červnu jsem tam byla, super boxy..jen jsem si jich moc neužila, jak jsem dorazila tak jsem do 40min porodila
šestinedělí je taky nové, plastové okna, takže žádná zima. Prostě hezké i jídlo michutnalo, jako kojící matce mi bylo jedno co mi dali, hlavně že toho bylo hodně ![]()
určitě Vítkovice, jsem Karviňačka, sice s porodním zkušenosti nemám, ale spoustu mých kamarádek ano a nikdy bych tam nešla, to raději porodím po cestě do Ostravy ![]()
Rodila jsem na Fifejdách, v Porubě a ve Vítkovicích a poslední jmenovaná s přehledem nejhorší. Porodní sál super, ale přístup dětské doktorky i sester na šestinedělí děs běs. Ještě stále jsem nepochopila, proč mají tak dobrou pověst. Tu jsem to vypisovala https://www.emimino.cz/…edeli-43961/.
Musím ríct, ze mi v Karviné bylo moc dobre, sestry byly moc hodné, lékari pohoda. Rodila jsem císarem a nemuzu si stezovat. Ted cekám druhé a pujdu tam znova…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.