Vítkovice nebo Karviná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
40
8.10.09 15:10

Vítkovice nebo Karviná???

Ahoj holky, poraďte mi prosím, jakou porodnici zvolit. Měla jsem už půl roku dopředu vybranou Porubu a dnes jsem se dozvěděla, že od pondělí ji malujou a bude v podstate omezen provoz celych 14 dni :( Takze honem vybiram jinou porodnici. Nejvice me zaujaly Vitkovice a Karvina. Akorat ze Vitkovice pry maji casto stop stav…Poradte prosim.
Diky, Mufka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
8.10.09 15:16

Vitkovice super,naprosta spokojenost jak na porodnim tak na sestinedeli.
stop stavu bych se nejak moc nebala.
Zalezi kam to mas bliz…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
8.10.09 18:42

FIFEJDY jedině ty nebo Frýdek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
8.10.09 19:17

Vítkovice 2×jsem tam rodila a vždycky za mnou zabouchly dveře a byl stop stav,ale u druhého jsem tam vlezla i přes ty zavřené :lol: bo jsem jim tam málem porodila už při kontrole :lol: Karvinou neznám a ani jsem o ní nikdy neslyšela nikoho mluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
8.10.09 20:08

Mufko, znám Vítkovice, porod jsem měla moc pěkný, asistentky jsou profi a celkově se ti docela přizpůsobí, klystýr ti nabídnou, můžeš odmítnout, polohu pro porod si můžeš zvolit, na břicho ti mimi položí (ale jen chviličku), snaží se o co nejpřirozenější porody, ale jsou tak napůl cesty. Příjemné prostředí, jsou tam nové porodní boxy. Šestinedělí je dost jiná kapitola, ale podle vyprávění to jinde lepší nebude. Pokoje mají i nadstandard, ale věčně obsazené, jinak jsme byly dvě na velkém pokoji. Jídlo poživatelné, na sprchu jsem nemusela stát frontu a záchod jsem po klystýru stejně neřešila. :wink: Do Vítkovic bych šla klidně znovu, zakládají si na lidském přístupu k pacientovi a je to znát.

Karvinou neznám, ale myslím, že tyto dvě porodnice jsou dost daleko od sebe, takže bych zvolila tu bližší tobě, porodit před branou nemocnice tě určitě nenechají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.10.09 12:29

Helmitko ja teda zazila jeste stare sestinedeli ale myslim ze uz se rekonstruovalo :?
Jinak ja mela nadstandart,proste jsem je tak casto a dlouho otravovala-uz pri prijmu,ze jsem ho hned dostala.A mela jsem wc a sprchu jen pro sebe.
Jidlo teda nic moc,ale pochybuji ze nekde v porodce jsou jidla jako v restauraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
14.10.09 17:24

2× Vítkovice a ani jednou stop stav…teď v červnu jsem tam byla, super boxy..jen jsem si jich moc neužila, jak jsem dorazila tak jsem do 40min porodila :lol: šestinedělí je taky nové, plastové okna, takže žádná zima. Prostě hezké i jídlo michutnalo, jako kojící matce mi bylo jedno co mi dali, hlavně že toho bylo hodně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.11.10 20:32

určitě Vítkovice, jsem Karviňačka, sice s porodním zkušenosti nemám, ale spoustu mých kamarádek ano a nikdy bych tam nešla, to raději porodím po cestě do Ostravy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
30.11.10 20:39

Rodila jsem na Fifejdách, v Porubě a ve Vítkovicích a poslední jmenovaná s přehledem nejhorší. Porodní sál super, ale přístup dětské doktorky i sester na šestinedělí děs běs. Ještě stále jsem nepochopila, proč mají tak dobrou pověst. Tu jsem to vypisovala https://www.emimino.cz/…edeli-43961/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.10 21:53

Musím ríct, ze mi v Karviné bylo moc dobre, sestry byly moc hodné, lékari pohoda. Rodila jsem císarem a nemuzu si stezovat. Ted cekám druhé a pujdu tam znova…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková