Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
chceme letět na poslední chvíli do Marsa Alam. Z tohoto důvodu jsem se chtěla zeptat těch, kteří v Marsa Alam byli, jestli se dají na letišti zakoupit víza? Byli jsem v Hurghadě a tam to bylo bez problému.
Děkuji Vám za rady ![]()
Urcite. Bez viza te tam nepusti. Takze muzes koupit primo u cestovky a nebo na miste. Ja kupuji od cestovky protoze se mi nechce cekat tam ve fronte. ![]()
@elinka90 Jo určitě přímo na letišti, dokonce je to tam levnější než přes cestovku.
@elinka90 ahoj, byla jsem v Marsa Alam pred mesicem a na letisti v egypte se zeptaji, kdo ma vizum a kdo ne, takze zadny problem ![]()
Já vím, že to vyjde levněji, ale někde jsem se dočetla, že třeba v „Sharm El Shake“ se na letišti nedá koupit. Proto se ptám, zda-li se dá koupit v Marsa Alam ![]()
@bobda mohu se zeptat, když přijedu do příletové haly kde přibližně jsou ty přepážky?
na Hurghadu je toho všude hodně, ale o Marsa Alam jsem nic nenašla ![]()
@elinka90 plno lidi vizum nemeli a nebyl problem si ho tam koupit
@elinka90 tam moc prepazek neni. vejdes do haly a hned delegat hlasi kdo ma vizum stoupnete si napravo a kdo ho nema jdete nalevo…je tam pusto prazdno, nemuzes se splest.Tam stoji 15 dolaru aktualne.
@elinka90 Jojo vízum se vyřizuje napravo, ale delágát vše hlásí.
Vízum na letišti v Marsa Alam stojí 25 USD a na letišti v Sharm El Sheikhu se koupit nedá z důvodu že na 14 dní se dá vycestovat už bez víza.
Zdravím
…máte prosím někdo aktuální informace jak to probíhá s vízem na letišti Marsa Alam? Někde jsem četla, že se musí vyplnit nějaký formulář nebo tak něco ![]()