Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Měl by někdo nějakou inspiraci co dnes podniknout s dvouletou?
nic venku a bazen taky ne…meli jsme v planu zoo, ale na to je tam zima a u nas uz zacina prset…nevite nekdo o nejake akci, kde by se mohlo dite zabavit?
Třinec, Ostrava, FM ![]()
@alsem co jojo klub nebo tak něco? Ten je nad Kauflandem v Ostravě. Nebo herna u minigolfu - naproti Futuru v Ově.
Hernu mame i u nas, do heren teda moc rada nechodim, mame tak trochu zlobive dite ![]()
@alsem acha
tady je oboje hodně velké, nevím, jestli znáš to Jojo, těch aktivit je tam fakt hodně
![]()
@martina.se u nas je ta herna taky celkem vybavena, ale co tam naposledy 3× zmlatila jednu holcicku, tak uz tam proste nechci chodit ![]()
@alsem my jdeme taky slavit tak jestli se ti chce do chomutova tak tě zvu ![]()
@alsem píše:
Měl by někdo nějakou inspiraci co dnes podniknout s dvouletou?nic venku a bazen taky ne…meli jsme v planu zoo, ale na to je tam zima a u nas uz zacina prset…nevite nekdo o nejake akci, kde by se mohlo dite zabavit?
Třinec, Ostrava, FM
no v ostrave v arealu vitkovickych zelezaren hala U2 - ale to je spis pro kluky. Nas dvouletak se tam zabavil uzasne. A je to zajimave i pro dospele.
@anickadomnik píše:
@alsem my jdeme taky slavit tak jestli se ti chce do chomutova tak tě zvu
A to mně se chce ![]()
@alsem píše:
@martina.se u nas je ta herna taky celkem vybavena, ale co tam naposledy 3× zmlatila jednu holcicku, tak uz tam proste nechci chodit
jasné, v pohodě. Víc moc pro dvouleté mi teď nenapadá, to počasí je fakt bídné ![]()
@Zuzlounek musim se kouknout na net, nevim tady nekde v okoli neco takoveho je? ![]()
@alsem já nejsem z Ostravska, ale našeho to baví, tak mě to napadlo jako dobrý tip ![]()