Itálie/Chorvatsko autem

Anonymní
17.3.14 11:59

Itálie/Chorvatsko autem

Ahooooooj, sice venku počásko nic moc, ale já už plánuju a sním :D
Holky co jezdíte s dětmi autem Itálie (Caorle, Lignano) nebo Chorvatsko (Vodice, Primošten), co nejblíže nejlépe, ale zase nechceme nějakou hrůzu..máme dva a půl letou dcerku, takže možná lepší ta Itálie.
Váháme…jeli bychom určitě přes noc, aby se vyspala a hlavně s naším vozem… :D Fabii „krátkou“, ne kombíkem, ale budiž..jenže bez klimy. No snad to nějak zvládneme :)
Poradíte mi nějaký hotel/penzion/apartmán, třeba nějaký osvědčený? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
844
17.3.14 12:27

Příspěvek upraven 03.01.15 v 00:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
17.3.14 12:28

Mohla bych poradit dobré ubytování v chorvatsku, ale je to až Omiš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
17.3.14 12:49
@Anonymní píše:
Holky co jezdíte s dětmi autem Itálie (Caorle, Lignano) nebo Chorvatsko (Vodice, Primošten), co nejblíže nejlépe, ale zase nechceme nějakou hrůzu..máme dva a půl letou dcerku, takže možná lepší ta Itálie.
Váháme…jeli bychom určitě přes noc, aby se vyspala a hlavně s naším vozem… :D Fabii „krátkou“, ne kombíkem, ale budiž..jenže bez klimy. No snad to nějak zvládneme :)
Poradíte mi nějaký hotel/penzion/apartmán, třeba nějaký osvědčený? :)

Již několik let jezdíme do caorle a jsme naprosto spokojení, děti se tam vyřádí. Letos poprvé pojedeme i s malou, v té době jí bude 18 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
17.3.14 12:50

Dobré téma :palec: také koukám a hledám…chtěla bych do Chorvatska je mi jedno kam loni jsme byli v Solarisu u Šibeniku a super…pro 4 člennou rodinu docela dost peněz tak bych také byla ráda za rady a typy a co není moc drahé…holky mají 3 a 2 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
17.3.14 12:51

@krtek7489 A kam přesně jezdíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
17.3.14 13:10

@kometa32 Je to rezidence Roberta v Caorle. je to takové strategické místo. Kousek do lunaparku, aquaparku /fakt je to za rohem/,zároveň je to kousek do historického centra, kam jsme chodili na jídlo a také od velkého supermarketu, kam jsme chodili nakupovat. Máš tam ke každému aparmánu vyhrazené parkovací místo, což třeba v Jesolu, kde jsme byli také, neexistuje aještě jedno plus, nechtějí tam žádnou vratnou kauci, což v Jesolu chtějí 200 euro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
17.3.14 13:20

@krtek7489 Ahoj :) můžu se zeptat, jak je to od tam daleko k moři? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
17.3.14 13:22

@Bibušenka moře vidíš z balkonu, když bydlíš ve vyšším patře. Ale viděla bych to ta na 100 metrů, je to fakt kousíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
17.3.14 13:26

@krtek7489 tak to je paráda. Kolik vás vyšlo ubytování na noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
17.3.14 13:34

@Bibušenka měli jsme to jako first minut a za apartmán pro 5 lidí v letošní sezoně jsme dali 21 tisíc. Ty apartmány jsou takové „luxusnější“ včetně pračky, klimatizace atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
17.3.14 13:37

Za 5 lidí jen 21tis? to je hodně slušný, no asi budu čekat na nějaký pěkný akce a příští rok s prckem vyrazíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
17.3.14 13:48

@Bibušenka Sice je to bilo 5,ale myslím, že pro 3 a dítko v dětské postýlce je to tak akorát. A first minut se vyplatí, ale holt musíš plánovat a zaplatit dovolenou 7 měsíců předem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
17.3.14 13:50
@Anonymní píše:
Poradíte mi nějaký hotel/penzion/apartmán, třeba nějaký osvědčený? :)

já teď strávila dva dny hledáním hotelu v oblasti Lignano. Taky chceme vzít auto. Nevím, jakou máte cenovou hranici, já nakonec vybrala hotel Corallo. S manželem hodně sportujeme, tak jsem chtěla i sportovní vyžití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
17.3.14 13:52

@krtek7489 tak to by mi vůbec nevadilo, ikdyž jsme měli skoro vždy štěstí že jsme onemocněli vždy pár dní před odjezdem :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí