Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mohla bych poradit dobré ubytování v chorvatsku, ale je to až Omiš ![]()
@Anonymní píše:
Ahooooooj, sice venku počásko nic moc, ale já už plánuju a sním
Holky co jezdíte s dětmi autem Itálie (Caorle, Lignano) nebo Chorvatsko (Vodice, Primošten), co nejblíže nejlépe, ale zase nechceme nějakou hrůzu..máme dva a půl letou dcerku, takže možná lepší ta Itálie.
Váháme…jeli bychom určitě přes noc, aby se vyspala a hlavně s naším vozem…Fabii „krátkou“, ne kombíkem, ale budiž..jenže bez klimy. No snad to nějak zvládneme
Poradíte mi nějaký hotel/penzion/apartmán, třeba nějaký osvědčený?
Již několik let jezdíme do caorle a jsme naprosto spokojení, děti se tam vyřádí. Letos poprvé pojedeme i s malou, v té době jí bude 18 měsíců.
Dobré téma
také koukám a hledám…chtěla bych do Chorvatska je mi jedno kam loni jsme byli v Solarisu u Šibeniku a super…pro 4 člennou rodinu docela dost peněz tak bych také byla ráda za rady a typy a co není moc drahé…holky mají 3 a 2 roky
@kometa32 Je to rezidence Roberta v Caorle. je to takové strategické místo. Kousek do lunaparku, aquaparku /fakt je to za rohem/,zároveň je to kousek do historického centra, kam jsme chodili na jídlo a také od velkého supermarketu, kam jsme chodili nakupovat. Máš tam ke každému aparmánu vyhrazené parkovací místo, což třeba v Jesolu, kde jsme byli také, neexistuje aještě jedno plus, nechtějí tam žádnou vratnou kauci, což v Jesolu chtějí 200 euro.
@krtek7489 Ahoj
můžu se zeptat, jak je to od tam daleko k moři? ![]()
@Bibušenka moře vidíš z balkonu, když bydlíš ve vyšším patře. Ale viděla bych to ta na 100 metrů, je to fakt kousíček.
@krtek7489 tak to je paráda. Kolik vás vyšlo ubytování na noc?
@Bibušenka měli jsme to jako first minut a za apartmán pro 5 lidí v letošní sezoně jsme dali 21 tisíc. Ty apartmány jsou takové „luxusnější“ včetně pračky, klimatizace atd…
Za 5 lidí jen 21tis? to je hodně slušný, no asi budu čekat na nějaký pěkný akce a příští rok s prckem vyrazíme ![]()
@Bibušenka Sice je to bilo 5,ale myslím, že pro 3 a dítko v dětské postýlce je to tak akorát. A first minut se vyplatí, ale holt musíš plánovat a zaplatit dovolenou 7 měsíců předem ![]()
@Anonymní píše:
Holky co jezdíte s dětmi autem Itálie (Caorle, Lignano) nebo Chorvatsko (Vodice, Primošten), co nejblíže nejlépe, ale zase nechceme nějakou hrůzu..máme dva a půl letou dcerku, takže možná lepší ta Itálie.
Váháme…jeli bychom určitě přes noc, aby se vyspala a hlavně s naším vozem…Fabii „krátkou“, ne kombíkem, ale budiž..jenže bez klimy. No snad to nějak zvládneme
já teď strávila dva dny hledáním hotelu v oblasti Lignano. Taky chceme vzít auto. Nevím, jakou máte cenovou hranici, já nakonec vybrala hotel Corallo. S manželem hodně sportujeme, tak jsem chtěla i sportovní vyžití.
@krtek7489 tak to by mi vůbec nevadilo, ikdyž jsme měli skoro vždy štěstí že jsme onemocněli vždy pár dní před odjezdem
![]()
Fabii „krátkou“, ne kombíkem, ale budiž..jenže bez klimy. No snad to nějak zvládneme 

Váháme…jeli bychom určitě přes noc, aby se vyspala a hlavně s naším vozem…