Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Kebinka píše:
Dobré témataké koukám a hledám…chtěla bych do Chorvatska je mi jedno kam loni jsme byli v Solarisu u Šibeniku a super…pro 4 člennou rodinu docela dost peněz tak bych také byla ráda za rady a typy a co není moc drahé…holky mají 3 a 2 roky
já jsem ze Solarisu moc nadšená nebyla. Teda celkově z Chorvatska, moře bylo začátkem července ještě studené a přístup do vody nic moc. Hlavně pro děti.
@Bibušenka nám to taky nevadí, proto to tak praktikujeme již několik let.fakt se dá dost ušetřit
Zatím se to vyplácí, uvidíme letos s malou, snad něco nechytne a ve zdraví odjedeme. Syn už je teď velký a my s mužem snad nic nechytneme ![]()
My jezdíme už několik let do Baška Vody v Chorvatsku. letos jsem chtěla už změnu, hlavně z důvodu, že už máme okolí projeté, jezdíme vždy tak na 12 nocí, takže nejsme jen u moře. Letos jsem našla městečko Privlaka, pláže jsou tam od písku po oblázky. Paní nám dala skvělou cenu, díky tomu, že jsme platili už teď zálohu. Apatmán pro 5 - 2 ložnice, klima, internet - 40€ za noc.
@derida píše:
já jsem ze Solarisu moc nadšená nebyla. Teda celkově z Chorvatska, moře bylo začátkem července ještě studené a přístup do vody nic moc. Hlavně pro děti.
jezdíme v září a bylo krásně teplé…a ten přístup do moře asi jak kde…nechodili jsme na pláž co byla v areálu ale chodili jsme mimo kde jsme byli vždy sami a bylo to fajn…i holky šly dobře do vody ale asi záleží kde jste tam přesně byli
já jsem spokojená byla
![]()
@Kebinka no, asi to bude tím, že jsem v Chorvatsku byla poprvé. Nějak jsem měla jinou představu. A ještě jsem byla rozčarovaná z malých pokojů.
byli jste v hotelu? já jsem teda byla jen v Chorvatsku a vůbec mi to nevadí ![]()
@Kebinka píše:
@deridabyli jste v hotelu? já jsem teda byla jen v Chorvatsku a vůbec mi to nevadí
ano v hotelu. Myslím, že se jmenoval Niko v tom resortu Solaris. My cestujeme hodně, tak možná proto jsem čekala něco víc. Jela nás parta lidí a všichni jsme byli docela zklamaní. Ale jiné kamarádce se tam líbilo( ta nám to vlastně doporučila ![]()
@derida
jj je tam víc hotelů…mi byli v mobildomu takže za nás super já bych ze svou zvěří do hotelu nemohla ![]()
byli jsme tam 14 dní a klidně bych tam byla déle…chtěli jsme tam i letos ale zase bych jela jinam a máme nabídku ještě do Itálie ale já raději do toho Chorvatska
@Kebinka to já zase preferuji Itálii
4roky jsme tam žili, tak se tam rádi vracíme.
@derida
takže nám můžeš doporučit nějaké pěkné místo ![]()
já bych taky chtěla bydlet u moře
Hmmm tak tam bych také jela nebo toskánsko hmmmm
ale pro 4 člennou rodinu trochu dražší ![]()