Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, nemáte některá zkušenost s kompatibilitou vláčku Tomáš s dřev. kolejeme Ikea?
Vybrala jsem mašinku na baterky a nevím,zda bude sedět na koleje Ikea? POradíte? Díky moc. Lena
http://www.mojehracky.cz/…ni-vlak.html
Zkus vyhledavač .Takové diskuze i s obrázky jsou zde každý týden.Samozřejmě dřevěné mašinky Tomáš a spol pasují na všechny dřevěné vláčkodráhy. ![]()
Jestli tě zajímá víc písni pošlu ti odkaz na naše fotečky,máme skoro všechny mašinky a odzkoušené všechny koleje,brio,ikea,tesco,atd
zde máš poslední diskuzi
https://www.emimino.cz/…draha-49575/
a koukám na to foto a to neni dřevěnej tomáš a tento plast pasuje jen na plast.Proč si zvolila plast?
Na dřevěné s pohonem pasuje jen tato dřevěná mašinka(je teda se sady dřevěné mašinky tomáš,ale materiál u mašinky s pohonem je kov)http://i.mimibazar.cz/…38315442.jpg
NO,me jde hlavne o to,aby jezdila sama na baterky po drev. kolejích ,ktere mame.Mame 1 vlacek Tomas natahovaci,ale ten je maly, na drevene koleje nepasuje a pak drev. masinky Ikea,ale bez motorku…takze priorita je motorek, material je me celkem jedno…prostuduju si tu starou diskuzi,snad tam na neco vhodneho narazim…diky za rychlou reakci…Lena
PS : pokud mate doma vyzkousenou nejakou masinku na baterky,ktera jede po drev.kolejich Ikea,tak mi prosim posli nazev nebo odkaz…diky moc.
Lena1111 píše:
NO,me jde hlavne o to,aby jezdila sama na baterky po drev. kolejích ,ktere mame.Mame 1 vlacek Tomas natahovaci,ale ten je maly, na drevene koleje nepasuje a pak drev. masinky Ikea,ale bez motorku…takze priorita je motorek, material je me celkem jedno…prostuduju si tu starou diskuzi,snad tam na neco vhodneho narazim…diky za rychlou reakci…Lena
PS : pokud mate doma vyzkousenou nejakou masinku na baterky,ktera jede po drev.kolejich Ikea,tak mi prosim posli nazev nebo odkaz…diky moc.
Jak říkám po dřevěných jezdí jen dřevěné.cena 600kč
pak si mužeš koupit za cca 200-400 tesco,brio ale né tomáš.
tak sem to prohlidla a chapu to teda tak,ze aby to pasovalo na drev.koleje a jezdilo samo,tak to musi byt kovove??L.
takze i drevena je s motorkem???600 je teda pro me ale silena cena…a ta brio a tesco jezdi na baterky a po drev.kolejich,jo?? L.
Lena1111 píše:
takze i drevena je s motorkem???600 je teda pro me ale silena cena…a ta brio a tesco jezdi na baterky a po drev.kolejich,jo?? L.
ano.Proto že jsou taky ze dřeva.Všechny dřěvěné mašinky totiž mají stejnou rozteč kol
My jsme teď koupili v Tescu dřevěnou na baterky, je hezká, jezdí, ale nevejde se do tunelu, což nás nenapadlo
. Budeme muset vymyslet novou trať, problém je, že Odnra miluje právě tunely ![]()
bumbinka píše:
My jsme teď koupili v Tescu dřevěnou na baterky, je hezká, jezdí, ale nevejde se do tunelu, což nás nenapadlo. Budeme muset vymyslet novou trať, problém je, že Odnra miluje právě tunely
To je taky častej problém.Taky jsem měla woody a nevešel se.Jsou totiž o 8mm větší než tomáš ,ale nechápu proč.Jedna tesco nám ale projede,ale ta zase neutáhne víc jak 5 vagonu
tak uz jsem to hledala i na netu a nejlevnejsi samojezdici je fakt za 600Kc…divala sem se i na to brio,ale to je taky dost drahy… ![]()
tak uz jsem prohlidla i maxima,ten je o neco levnejsi,tak ted nevim…a daji se za to zapojit magnetkem ty masinky z IKEA??
ano všechny mašinky ze dřeva k sobě pasují.Všechny dřevěné mašinky mají magnety!
Ahoj,
my máme dřevěné Thomas a Proteus - oba nám rozchodově pasují na koleje z IKEA. Ale neprojedou nám tunelem. manžel jim ten tunelek musí lehce připilovat a projedou… ![]()
taky chceme koupit koleje na Vánoce - tak říkáte,že dřevěné vláčky pasují ke všem dřevěným kolejím? Myslím rozchodem…?