Cestování vlakem s kočárem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3471
20.2.13 12:25

Tak si zjisti, zda ten spoj má službu úschova během přepravy, kočárek lze nechat tam zadarmo, krabici s vysavačem za 30Kč. Nebo mi ten spoj napiš, já si to najdu a povím ti. Je mi jasné, že první třída nebude tak plná, spíš budeš v kupé sama. Ale zase u té jízdenky přes net ta sleva 10% je dobrá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
20.2.13 12:29

Tak jsem to zadala do vyhledávače a napsalo mi to, že jízdenku lze zakoupit až od 23,2. 8o Cena je 917Kč pro jednu jízdu. Mezinárodní jízdenky jsou drahé :roll:
A třeba EC Jaroslav Hašek má normální služebák, takže úschovu má, odjíždí z Phy v 7.39..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
20.2.13 12:30

A Slovan o dvě hodiny později ho má taky, takže tohle bych neřešila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
20.2.13 12:33

Pak Hungaria ho nemá, protože to jsou vozy DB a Jan Jesenius ho už zase má, ale ten už jede pozdě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
20.2.13 13:14

@vykyna Si zlata, ja cenu az tak neriesim, ono tieto ceny su este dobre, na nadrazi mi vlani ponukali listkya za raz tolko a do druhej triedy, takze no comment.
Este to premyslim. A kde si to hladala, ci to ma moznost uschovy? Je to nejaky odkaz? Bola by som ti za to vdacna.
A ke uz si na to narazila, tak som nepochopila, co znamena, ze len od 23.2. To znamena, ze skor to nemozem kupit, alebo, ze nemozem cestovat skor?

Dik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
20.2.13 13:27

Píšou tam tohle Upozornění: pro vámi hledané vlakové spojení lze zakoupit jízdenku/doklad až od 23.2.2013 a zadávala jsem tam zakoupit jízdenku. http://www.cd.cz/…/default.htm
jinak na úvodní stránce ČD je položka řazení vlaků, služebák má symbol kola, vozíčkáře.. Já jdu do práce, můžu se ti zeptat v ČD centru, jestli chceš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
20.2.13 13:30

Zadej si tam eshop, Praha Budapešť a v první třídě, dospělý cestující je tam automaticky navolený..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí