vlasy

78
12.10.04 09:34

vlasy

Ahoj všichni,
omlouvám se tento dotaz není vůbec spojen s našema miminkama,ale se mnou.Jsem 5m po porodu cís.řez. a je to pár týdnů co mi začaly padat vlasy.Slyšela jsem,že je to po porodu normální,ale mě by zajímalo zda se to srovná samo,nebo zda tomu mám pomoct nějakýma šampónama.
Děkuju předem za rady Lenka a Filípek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3813
12.10.04 09:50

ahojky, taky mi padají vlasy. Stači když si na vlasy šáhnu a mám plnou ruku vlasů. Nicméně je to prý normální a srovná se to, ale radši jsem si koupila vitaminy. Zlatka+Terezka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.10.04 09:54

Holky,
pokud jste s tim nemely drive problemy, pak je to v pohode a za par tydnu se to zase srovna. Resila bych to, az kdyz by to trvalo delsi dobu. Vase telo se dava po porodu dohromady a dava to najevo i timhle zpusobem. Vitaminama ale rozhodne nic nezkazite (to i kdyby vlasy nepadaly).Takze v klidu a budte rady, ze se to u Vas objevilo jen po porodu, ja to mam porad :(.
Hodne stesti
Lucka a Niky (7 mes)
 http://nikolasek.wz.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.10.04 10:08

Ahojky,

bavila jsem se zrova o tomto problémku s tchýní, která je kadeřnice. Říkala, že je to naprosto normální. Prý v období těhu působí na ženské tělo hormony a vlasy skoro vůbec nepadají. Po porodu, se ale začně horm. hladina měnit k normálu, a tak ty vlasy začnou padat víc. V podstatě ty vlásky, který během těhu nevypadly padaj pak - proto ten větší úbytek. Říkala, že by se to mělo postupně srovnat.

Já zatím nemůžu posoudit ale už bych ráda.o)))

Markéta + Jakub 21 tt

• Citovat
  • Upravit
2901
12.10.04 10:21

Ahoj :D

Jedna moje kamarádka po prvním porodu skoro vyplešatěla!!!! Ale srovnalo se to a má nádhernou hřívu.
Mě asi 3 měsíce po porodu začaly padat vlasy taky děsně - fakt po pramenech a po hrstech. Začala jsem používat březovou vodu bez tuku, vždycky po umytí hlavy si ji vetřu docela dost do pokožky hlavy. Nevím, jestli je to tím, ale vlasy mi přestaly padat (tedy ve velkém) a objevily se první podrosty…
Ale možná by to přešlo i samo…

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.10.04 12:44

vlasy

Přidávám se k „pelichajícím“- 4 měsíce po porodu to začalo a doteď neskončilo- do 8 měsíců, je to trochu lepší ale už mi vypadala polovina vlasů. Štve mě to- protože vlasy jsem měla vždy hezké a bezproblémové- kudrnaté do půl zad.. ach jo
Baštím vitamíny a doufám že neskončím jako manža- kouty do půl hlavy:o)))

• Citovat
  • Upravit
50
12.10.04 14:47

Ahoj,
tak mě taky začaly tento týden padat vlasy, mám 5. měsíců po porodu. Dnes jsem zakoupila v lékárně tablety HAIR-vlasový stimulátor, 60 tbl za 180 Kč bere se 1 tbl obden, takže jsou na 2 měsíce. Doufám, že to pomůže. Kamarádka to měla taky a pomohly jí na to panthenolový injekce, ale jsou myslím na předpis, nevím, kdyžtak zjistím. Ahoj Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
12.10.04 16:50

Ahoj holky,všem moc děkuju za rady.Jsem ráda že v tom nejsem sama.Určitě vyzkouším také tabletky a doufám,že brzy zaberou :!
Jinak skončím bez vlasů :cry: Byla bych první plešatec v naší rodině :! :roll: :!
Ještě jednou dík a vlasům zdar!Nebo raděj parukám? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
13.10.04 10:41

Ahoj!
Mě taky po porodu začaly padat vlasy.Nechala jsem si píchat i dvě dávky Panthenolových injekcí, ale výsledek nic moc.Pak se to ale asi po 3 měsících, kdy jsem už ve vaně málem brečela, jaksi upravilo samo.Plešatá nejsem.teď čekám druhé mimi 14TT a zase je mám otřesně mastné.Nikdy jsem s tím problémy neměla a teď jsem jak v pubertě. Tynda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
13.10.04 12:09

Vy me desite!! :( Jsem 4 mesice po porodu a mam nejkrasnejsi vlasy za cely svuj zivot. Co kdyz mi taky zacnou padat?? To jsem nevedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
13.10.04 12:30

Já jsem se taky zděsila. Mně totiž padají už od konce šestinedělí :( . Mám dost husté vlasy, jinak bych asi byla už na fantomase… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
13.10.04 13:33

Ahoj,
mne taky zhruba necely pulrok po porodu zacaly padat vlasy - byl to des, vlasy uplne vsude, nejvic me rozcilovaly ty v postylce, nebo ty co se zamotaly synovi mezi prsty :( Zacala jsem uzivat Panthenol - tablety v lekarne normalne k dostani. Vysledek se dostavil asi po dvou a pul mesici - vlasy prestaly padat, zhoustly a jeste rostly rychleji nez kdy predtim :lol:
Zdrave a bujne ksiti zdar :)
Kristyna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
9.6.13 18:58

Obnovuji diskuzi a chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte některá zkušenost s vypadanými vlasy v koutcích 8o Mám to hlavně na pravé straně, kde mám vlasy mnohem kratší, než na zbytku hlavy, pokud si češu culík, nebo mám vlasy rozpuštěné, vždy si to musím nalakovat a upravit tak, aby to nebylo vidět. Už to mám nějakou dobu, trochu to dorostlo, ale strašně pomalu. Nemáte někdo zaručený typ, co pomůže, pokud jste měly, nebo máte stejný problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
31.3.14 13:01

@baghira Muzu se zeptat, tu brezovou vodu koupim v lekarne? A kdyz vetru do pokozky tak ji uz nesmyvam a nemasti se vlasy atd? Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
31.3.14 13:32

@Lexi Hodně pomáhá železo, já ho brala hned po porodu, a vlasy nepadají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie