Vlasy po trvalé

155
19.6.10 10:54

Vlasy po trvalé

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Mám trvalou, ale chtěla bych změnu. Existuje jiný způsob, jak vlasy narovnat, aniž bych musela čekat, než mi odrostou? Můžu si vůbec vlasy po trvalé žehlit? Mám jí teprve pár týdnů a zjistila jsem, že jsem udělala velikou chybu, že jsem si ji nechala udělat a teď nevím, co s tím. Předem děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ave
837
19.6.10 12:14

Před lety jsem taky udělala takovou blbost. Já si teda dala jen hedlain (nebo jak se to píše), ale chytl víc než jsem očekávala. Takže jsem, půl roku, každé ráno vstávala o hodinu dřív, vlasy umyla a fénovala kulmofénem s tím největším nádstavcem. Prostě je vyhlazovala, protože jinak jsem je měla děsně krepatá. Potom nalakovala. Vydrželo to, ale max. den a ráno znovu 8-o . To si, ale asi slyšet nechtěla, tak třeba tady bude nějaká kadeřnice a bude mít něco snažšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
19.6.10 12:18

Dvořka -foukání a rovnání kulmofénem…taky jim to moc nesvědčí…ale ani žehlení vlasů po takovém zásahu jako je trvalá…já jsem si ji dávála celý život,ale na nějakou ,,VOLUME,,,aby vlasy byly zvednuté od hlavy a byly trochu zvlněné…nikdo nevěřil,že moje vlasy jsou rovné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
19.6.10 12:21

Fenovat pres kartac. Ja sem taky jdysi chybovala. Delat vsechno co se s trvalou nema. Treba se nema mokra cesat tusim, tak bych ji zrovna cesala. Jeste udajne existuje „rovna trvala“, je jenom na objem. Mozna by sly vlasy vyrovnat tak. Ale fakt nevim. Je mi te ale lito, vim jaky to je. Ja nosila culik :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
19.6.10 14:31

ahojky, ja bohuzel taky udelala tuhle fatalni chybu s mymi vlasy:-( A cekala jsem cca rok, nez mi ta trvala odrostla…no hruza. Koupila jsem si vselijake masky a balzamy na susene vlasy, ale moc to nepomohalo.Co rozhodne vlasum po trvale nesvedci,tak je fenovani horkym vzduchem a jekekoliv zehleni,tudiz zase horky vzduch,ktery vlasy jeste vic vysusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová