Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím,
Již třetím týdnem se snažím nějak udolat rýmu, která nejde vysmrkat, jako kdyby furt byla zařazená v hlavě, čirá, bez teplot, častěji mě ale bolí hlava. Nejvíc ji cítím, když si večer lehnu, přes den během aktivity skoro necítím. Pořídila jsem si konvičku na vyplachování, jinak proplachuji sprejem s mořskou solí, snažím se vyhýbat chemickým sprejům so nosu, dokud vyloženě nemám zabetonovaný nos. Má s tím někdo zkušenosti? Mohla by to být spíš alergická rýma? ![]()
@Any0759 píše:
Zdravím,
Již třetím týdnem se snažím nějak udolat rýmu, která nejde vysmrkat, jako kdyby furt byla zařazená v hlavě, čirá, bez teplot, častěji mě ale bolí hlava. Nejvíc ji cítím, když si večer lehnu, přes den během aktivity skoro necítím. Pořídila jsem si konvičku na vyplachování, jinak proplachuji sprejem s mořskou solí, snažím se vyhýbat chemickým sprejům so nosu, dokud vyloženě nemám zabetonovaný nos. Má s tím někdo zkušenosti? Mohla by to být spíš alergická rýma?
tak může to být i zánět dutin. Ale klidně i ta alergická rýma. Zkus si koupit sprej na alergie, uvidíš, jestli pomůže. Nechemické věci zřejmě nezabírají, budeš muset sáhnout jinam.
Muže byt i alergicka a muže se pridruzit i kasel. Nemáš někde v příbytku plísně? Muže to byt původce.